Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Οριστική λύση στην υπόθεση της ομάδας παραγωγών «Αθηνά»


Εστάλη από την ΑΑΔΕ η οδηγία προς τις ΔΟΥ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνονται για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα των μελών της ομάδας παραγώγων «ΑΘΗΝΑ».

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου αποσαφηνίζεται ότι το άρθρο 103, ν. 4605/2019 υπερισχύει έναντι του άρθρου 4, ν. 1882/1990, γεγονός που άνοιξε τον δρόμο για την απαλλαγή των μελών της ομάδας παραγωγών και της τακτοποίησης των υποθέσεων τους.

Σχετικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Ένας μεγάλος αγώνας για τη δικαίωση των παραγωγών, μέλη της ομάδας «ΑΘΗΝΑ» έφτασε στο τέλος του, με αίσιο τρόπο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτήν την εξέλιξη, καθώς τερματίζει τη χρόνια ταλαιπωρία πολλών συμπολιτών μας»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εαν είχαν λίγο τσίπα θα έλεγαν ότι ο Σηφάκης αλλά και η Τζάκρη το έλυσαν το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ν.4609/2019, που άνοιξε το δρόμο για την οριστική επίλυση του προβλήματος της Ομάδας Παραγωγών "Αθηνά", όπως λέει και η ίδια η ανακοίνωση του κ. Σταμενίτη, επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σηφακης και μόνο ο Σηφακης, ήταν αυτός που αγωνιστηκε και κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα "ΑΘΗΝΑ". Είναι καθαρά δική του επιτυχία.... Όλοι το γνωρίζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις 8,31 δίκιο είναι του ΣΥΡΙΖΑ,είδες όμως το θράσος του Σταμενιτη το οικειοποιείται.Δηθεν έκανε ,ενώ δεν έκανε τίποτα. Καταλαβαίνεις τώρα και αυτά που αναρτά τι παραμύθι σερβίρει. Και όμως ο κόσμος ξεγελιεται. Τα λάικ πάνε σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ψεματα δινουν και παιρνουν...αν δεν ηταν ο Σηφακης δεν θα το ακουμπουσε κανενας αυτο το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανάψτε μια λαμπάδα στη Τζάκρη καλύτερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έζησα από κοντά την υπόθεση Αθηνά εξανάγκης από κληρονομιά του Πατέρα μου .Παρακολουθησα από κοντά όλες τις συγκεντρώσεις. Μετα την κοινη ερώτηση που κατέθεσαν η κ.Τζακρη και ο κ Σηφάκης άλλαξαν τα πράγματα. ο  κ Σηφάκης τον Μάρτιο του 18 μας έλεγε στην Σκύδρα η μόνη λύση είναι η πολιτική και η λύση πού μας πρότεινε  πρίν 2 μήνες η κ.Τζάκρη ήταν τυχοδιώκτη που έλεγε  ότι πρέπει να πληρώσουμε όλοι εξίσου. Στην συνέχεια μετα την πολιτική λύση ο κ Σηφάκης βρήκε αλγόριθμους και θα πληρώσουμε λιγότερα κλπ .Ώσπου κατέθεσε στην βουλή  ο κ.Καρασμανης στοιχεία πού αποδείκνυε ότι δεν επιβαρυναμε το δημόσιο ούτε ένα ευρώ, αυτό ήταν που άλλαξε και συντάχθηκαν και οι δύο βουλευτές στην γραμμή της μη πληρωμής . Από εκεί και πέρα είναι γνωστά ,τελικά τον Μάρτιο του 19 ψηφίστηκε ο νόμος αυτός,που ομως δεν έλυσε το πρόβλημα. ο κ.Σηφάκης έλεγε ότι πρέπει να βγει μια απόόφαση θετικη από τα διοικητικά δικαστήρια και σε περίπτωση πού είναι αρνητική τότε να πάμε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους κλπ κλπ.Ο νόμος όταν ψηφίζεται λύνει και δεν περιμένει να βγει απόφαση, ήταν δλδ προβληματικός. Είχα ακούσει στη Βουλή όταν ψηφίζονταν αυτός ο νόμος τον κ.Καρασμανη να λέει ότι νόμος είναι λειψος , μισός και θα δημιουργήσει προβλήματα και οπως έγινε. Ευτυχώς ο κ καρασμανης εβγαλε γρήγορα την γνωμάτευση του Συμβουλίου του νομικούΣυμβουλίου του Κράτους και ήρθε η οδηγία στην εφορία και ας ελπίσουμε ότι τελειώνει η περιπέτεια μας.Αυτη είναι η αλήθεια από ένα που την έζησε από κοντά μέχρι το τέλος.Θέλω να είμαι δίκαιος, οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους βουλευτές πού συνέβαλλαν ο καθένας με το μερτικό που του αναλογεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.