Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της ΑΔΕΔΥ Πέλλας με το σωματείο δικαστικών υπαλλήλων Γιαννιτσών


Συνάντηση με το σωματείο δικαστικών υπαλλήλων Γιαννιτσών είχαν ο πρόεδρος Σουκιούρογλου Γιάννης και ο γ. γραμματέας Διαμαντόπουλος Ηλίας της ΑΔΕΔΥ Πέλλας, την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020. Όπως είναι γνωστό, το σωματείο δικαστικών υπαλλήλων Γιαννιτσών συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις της πανελλήνιας ομοσπονδίας δικαστικών υπαλλήλων, πραγματοποιώντας για Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα δίωρες στάσεις εργασίας, καθημερινά 9-11 πμ.

Η υποστελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών των Γιαννιτσών, οι βασικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και το ζήτημα στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών Γιαννιτσών αποτελούν τα σοβαρότερα προβλήματα που ταλαιπωρούν όχι μόνο τους δικαστικούς υπαλλήλους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Ειδικά το θέμα στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών στα Γιαννιτσά αποτελεί μείζον ζήτημα, καθώς οι δικαστικές υπηρεσίες στεγάζονται σε παντελώς ακατάλληλα κτίρια, τα οποία δεν πληρούν βασικές προϋποθέσεις κανόνων πρόσβασης και ασφάλειας.

Η στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών Γιαννιτσών, ο εξοπλισμός τους και κυρίως η ανέγερση δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα όλων των αρμόδιων φορέων.

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς (βουλευτές, Δήμαρχο Πέλλας κλπ) για την ενεργή συμβολή τους προς επίλυση των ανωτέρω δίκαιων αιτημάτων και προγραμματίζει συναντήσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ.
ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης      Διαμαντόπουλος Ηλίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.