Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΙΕΚ Αριδαίας για θεραπευτική περιποίηση των άκρων, από το τμήμα Ποδολογίας-Ονυχοπλαστικής


Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος «ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» θα δέχεται στις εγκαταστάσεις του από τη Δευτέρα 16/3/2020 και κάθε Δευτέρα πολίτες που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες διαγνωστικού-συμβουλευτικού χαρακτήρα, αλλά και υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων, από το τμήμα Ποδολογίας-Ονυχοπλαστικής. 
Για τη λήψη της συγκεκριμένης υπηρεσίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματεία του ΔΙΕΚ Αριδαίας (τηλ. Επικ. 23840-24928, 23840-28241) έτσι ώστε να καταχωρείται η ημέρα και ώρα επίσκεψης.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , ενώ διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας. 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία, και ελπίζουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μέσα από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
Γιόρτσος Γεώργιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.