Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνταγή: Νηστίσιμη - αρτύσιμη ρωσική σαλάτα


Σήμερα σας φτιάχνω μια φανταστική Ρώσικη σαλάτα που μπορείτε να την κάνετε είτε νηστίσιμη είτε αρτύσιμη!!!Μια λάιτ επιλογή για πιο ελαφριά Ρώσικη σαλάτα!!

Υλικά
3 μέτριες πατάτες(400 γρ)
2 καρότα(200 γρ)
3 αγγουράκια σε άλμη
50 γρ αρακά
200 γρ μαγιονέζα απλή ή βίγκαν
1/2 κτγ αλάτι

Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή κόβοντας σε κυβάκια τις πατάτες,τα καρότα και τα αγγουράκια τουρσί.
Σε μια κατσαρόλα πάνω στην φωτιά ρίχνουμε  νερό και το αφήνουμε βράσει . Μόλις βράσει ρίχνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε ακριβώς 3 λεπτά. Έπειτα σε ένα μπολ με κρύο νερό και παγάκια ρίχνουμε τις πατάτες για να σταματήσουμε τον βρασμό.
Την ίδια ακριβώς διαδικασία κάνουμε και με τα καρότα και με τον αρακά.
Έπειτα τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα άλλο μπολ .Εκει προσθέτουμε και τα κομματάκια απο το αγγουράκι τουρσί και το αλάτι (δοκιμάζουμε και αν θέλουμε να προσθέτουμε εξτρά ανάλογα τις προτιμήσεις μας).Τέλος ρίχνουμε και την μαγιονέζα απλή ή βίγκαν για να κάνουμε την Ρώσικη σαλάτα αν θέλουμε νηστίσιμη.
Μπορούμε φυσικά να προσθέσουμε κομμάτια βρασμένου  κοτόπουλου η ζαμπόν !!!Την σαλάτα μπορούμε να την φάμε εκείνη τη στιγμή ή την αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες σκεπασμένη.Καλή σας επιτυχία!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.