Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο αυτοκίνητο για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Παιονίας


Ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και εταιρικής ευθύνης έδωσε η εταιρεία «Βιολιτζής – Καραπαναγιωτίδης ΕΠΕ» διαθέτοντας ένα αυτοκίνητο στο Δήμο Παιονίας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τις κοινωνικές του δομές ( Βοήθεια στο σπίτι) την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο δήμος Παιονίας, όπως και όλοι οι δήμοι της Ελλάδος έχουν ενισχύσει τις κοινωνικές τους δομές με επιπλέον προσωπικό και έχουν αυξήσει σε δώδεκα από οκτώ τις ώρες που εξυπηρετούν τους δημότες εφαρμόζοντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από την Κεντρική Κυβέρνηση.

Επειδή οι αλλαγές αυτές είχαν σαν συνέπεια η υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» να χρειάζεται επιπλέον αυτοκίνητα, η εταιρεία «Βιολιτζής – Καραπαναγιωτίδης ΕΠΕ» επιδεικνύοντας μοναδικά αντανακλαστικά κοινωνικής ευαισθησίας, την στιγμή μάλιστα που πλήττεται άμεσα από την οικονομική κρίση που συνοδεύει την πανδημία, εκπροσωπούμενη από τους διαχειριστές της, Βασίλη Καραπαναγιωτίδη και Κώστα Βιολιτζή, παρέδωσε σήμερα, 30 Μαρτίου 2020, στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη ένα ΤΟΥΟΤΑ COROLLA HYVRID .

Ο δήμος Παιονίας ευχαριστεί την επιχείρηση για την προσφορά, που αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί αφορά την δημόσια υγεία και την φροντίδα της τρίτης ηλικίας εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.