Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Λέμε όχι στην μεταφορά επιπλέον μεταναστών στην Νέα Καβάλα



Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ότι ξεκίνησαν κάποιες εργασίες στην δομή της Νέας Καβάλας. Έχοντας μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα και τους αρμόδιους φορείς, κατ’ εφαρμογή και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την δίκαιη απαίτηση μας για αποδέσμευση του Αεροδρομίου της Νέας Καβάλας προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί αναπτυξιακά για την περιοχή, αναμέναμε η έναρξη των εργασιών να αφορά την απομάκρυνση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων από τον αεροδιάδρομο και όχι να προετοιμάζονται χώροι για την φιλοξενία επιπλέον ατόμων.

Επιδιώκουμε σταθερά την ικανοποίηση του αιτήματος μας για μετεγκατάσταση της δομής και απελευθέρωση του Αεροδρομίου αλλά δεν συναινούμε σε τυχόν αύξηση των ατόμων που παραμένουν στην περιοχή μας σε αυτό το ιδιότυπο καθεστώς που έχει διαμορφωθεί από το 2016.

Η θέση του δήμου Παιονίας είναι ξεκάθαρη και η στάση των δημοτών μας απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα του Μεταναστευτικού, που απασχολεί την χώρα μας εδώ και πέντε χρόνια, έχει καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού. Η Παιονία έβαλε πλάτη, έδειξε ανθρωπιά αλλά δεν αντέχει άλλες ανισορροπίες.

Απαιτούμε άμεσα την εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας στο Προσφυγικό – Μεταναστευτικό και λέμε όχι στην μεταφορά επιπλέον μεταναστών στην Νέα Καβάλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.
    ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ HOT SPOT ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ;
    MIA XAΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΠΕΡΙΞ ΑΓΡΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΞΤΡΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΦΘΗΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΡΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.