Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για να μην καταργηθεί το ΙΚΑ Αριδαίας


Προς:
Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  
κ. Ιωάννη Βρούτση
Αθήνα
κ. Υπουργέ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας θα ήθελε να σας ζητήσει να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα του υποκαταστήματος του 
τ. ΙΚΑ Αριδαίας (το οποίο λειτουργεί ως Α’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Πέλλας του ΕΦΚΑ) και το οποίο αποδυναμώνεται και υπάρχει ο φόβος της καταργήσεως του. Το εν λόγω υποκατάστημα είναι μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής. Αναλογιστείτε ότι υπάρχουνε χωριά όπως ο Αρχάγγελος που είναι ένα μεγαλοχώρι και μάλιστα ακριτικό, οι κάτοικοι των οποίων σε μια πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος θα είναι αναγκασμένοι να διανύουν γύρω στα 70 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν στην Έδεσσα.
Το τοπικό υποκατάστημα εξυπηρετεί δεκάδες χωριά και χιλιάδες εργαζομένους και συνταξιούχους του Δήμου Αλμωπίας. Ανάμεσα στους εργαζομένους βρίσκονται και δασεργάτες και αγρότες που το αντικείμενο της δουλειάς τους είναι από την φύση του δύσκολο. Ας μην ταλαιπωρούμε και άλλο αυτούς τους ανθρώπους.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να δείτε με ευαισθησία αυτό το ζήτημα και να παραμείνει το υποκατάστημα ως έχει και αν είναι δυνατόν να στελεχωθεί με περισσότερο προσωπικό για την καλύτερη λειτουργία του και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                                       Ο Γ. Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης                                   Ε. Δημητριάδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.