Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το επίδομα ανεργίας σε δασεργάτες και οικοδόμους φέρνει στη βουλή η Θ. Τζάκρη


Αναφορά στη Βουλή, με την οποία αιτείται την παράταση καταβολής του επιδόματος ανεργίας στους δασεργάτες και τους οικοδόμους, για δύο μήνες, κατέθεσε η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη.
Με αυτόν τον τρόπο και μετά από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας προς την ίδια, η βουλευτής προωθεί το δίκαιο αίτημα της συμπερίληψης των δασεργατών και των οικοδόμων στη ρύθμιση που πρόκειται να φέρει το Υπουργείο Εργασίας, με νέα ΠΝΠ, η οποία προβλέπει πως οι άνεργοι των οποίων το δικαίωμα λήψης επιδόματος έληξε ή λήγει το πρώτο τρίμηνο του 2020, δικαιούνται παράταση καταβολής της επιδότησης ανεργίας για 2 ακόμα μήνες, λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία.

Μετά την κατάθεση της Αναφοράς, η κ. Τζάκρη έκανε την εξής δήλωση: «Οι δασεργάτες και οι οικοδόμοι δεν είναι δίκαιο και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση να εξαιρεθούν από τη νέα ρύθμιση του Υπουργείου Εργασίας. Η συμπερίληψή τους στη δίμηνη παράταση καταβολής του επιδόματος ανεργίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι το ελάχιστο που μπορεί και οφείλει να κάνει το Κράτος για εκείνους. Αναμένω ο Υπουργός Εργασίας να λάβει υπόψη το αίτημά μου και να πράξει το αυτονόητο».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Οτι δεν ξεπουληθηκε μεχρι τωρα πουληστε τα για να πληρωθουν ολοι συτοι!! Φτανει πια....ελεος...ολοι τωρα θα βρουν ευκσιρια να ξεζουμισουν την καημενη την χωρα!! Ντροπη τετοιες δυσκολες στιγμες να ξεσηκωνουν οι πολιτικοι ολοκληρους κλαδους για το επιδομα!! Ντορα βαλε φρενο σε εξωπραγματικες απαιτησεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις τόσο θράσος όσο τότε που πούλησες τη Μακεδονία για να εξυπηρετείς την τσέπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 3,41 Δηλαδή εσύ τώρα αισθάνεσαι Βόρειο Μακεδόνας;

      Διαγραφή
    2. Σοβαρα , την πουλησε; σε ποιους; Γιατι εγω παω κανονικα στα χωραφια μου. Γιατι δεν ακυρωνει ο Κουλης σου την συμφωνια των Πρεσπων; Εκτος αν γουσταρεις τα τουρκικα F16 ,να πεταν πανω απο το χωριο σου

      Διαγραφή
    3. Μιλάνε και αυτοί που δώσαν χθες συγχαρητήρια στη Βόρεια Μακεδονία (ναι έτσι την αποκαλούν και στη ΝΔ) για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ...

      Διαγραφή
  3. Σύρμα! Η Τζάκρη ξαναχτύπησε.τησ αρέσει μάλλον το κραξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ και οι όμοιοι σου ξεκληρίσατε την οικοδομή με τα μνημόνια στην εδεσσα 3 μονοκατοικίες φτιάχνονται σε όλη την πόλη για πολυκατοικία ούτε λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κάνει αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.