Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Εντάσσονται οι δικηγόροι στα μέτρα για τους αυτοαπασχολούμενους


Ύστερα από σειρά επαφών που είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμνείτης από το πρωί της Πέμπτης (19.03.2020), ενημερώθηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη Άδωνι ότι οι δικηγόροι πρόκειται να ενταχθούν στα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορονοϊό. Ειδικότερα, ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι θα ανακοινωθεί η απόφαση με την οποία οι δικηγόροι θα εντάσσονται στα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για τους αυτοαπασχολούμενους.

Αναφορικά με τις εξελίξεις ο Βουλευτής ενημέρωσε τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων του Νομού Πέλλας, μεταφέροντας την απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημα που εκφράστηκε τις τελευταίες ώρες από τους ίδιους. Σχετικά με τη θετική έκβαση του ζητήματος ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του και τόνισε ότι αυτές τις δύσκολες ώρες, η κυβέρνηση και όλοι οι Υπουργοί κάνουν το καλύτερο που μπορούν προκειμένου να στηρίξουν την οικονομία και όλους τους κλάδους που πλήττονται από τις τελευταίες εξελίξεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Έλεος κύριε σταμενιτη βγήκατε να μας πείτε τι από που ακριβώς πλήττονται για πείτε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικηγοροι υποχρεωνονται να μείνουν άνεργοι για 45 ημέρες εξυπνε, ενώ οι μηνιαίες εισφορές τους είναι πάνω από 300 €..βάζω στοίχημα ότι εσύ δεν δίνεις 300 € τον χρόνο προς το δημόσιο

      Διαγραφή
    2. Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κόβετε αποδείξεις,κόβετε;

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω κανενα φτωχο δικηγορο...εκτος του οτι ολοι ειναι απο οικογενειες με φραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σταμενιτη προφανώς δεν θα μπαίνετε στο κόπο να βγάλετε αυτή την ανακοίνωση ,αν παρακολουθούσατε την χθεσινή (18/3) συνέντευξη των υπουργών και τις αναφορές που γίνανε στην συνέχεια για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο κλάδος μας,έστω για την μεθυστερη ενημέρωση ,Σας ευχαριστώ .Παντως για αυτούς πού μας λοιδορούν εχω τους πω ,όταν η κυβέρνηση αναστέλλει την λειτουργία των δικαστηρίων και είσαι νέος δικηγόρος και έχεις οικογένεια ,νομίζω είναι αυτονόητη και αναγκαία η στήριξη ,όπως και για τους υπόλοιπους κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ, ΔΙΟΝΎΣΗ ,ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΌΣΕΣ ΕΠΑΦΈΣ ΌΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΧΕΣ,ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΈΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΊ ΌΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΗΣ ΠΈΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟ ΠΡΩΊ; ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! ΕΝ ΠΆΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΙ ΚΆΝΑΝΕ; Η ΑΛΕΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ,ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΔΙΟΝΎΣΗ.
    ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΓΝΟΣΤΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΏΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.