Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λ. Βασιλειάδης: Να εκτιμηθούν οι ζημιές του παγετού στις δενδροκαλλιέργειες


Σήμερα τα ξημερώματα οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες -υπό του μηδενός- οι οποίες καταγράφηκαν ενδέχεται να έχουν προκαλέσει παγετό και συνεπώς ζημιές στην ανθοφορία των δενδροκαλλιεργειών.

Σε επικοινωνία που είχε το πρωί ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης με το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία εκτιμήσεων από τους γεωπόνους

Η προϊσταμένη κα. Μαρία Παππά τον διαβεβαίωσε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες τα αρμόδια στελέχη θα προβούν στους αναγκαίους ελέγχους ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισημάνσεις.

Ο Βουλευτής δήλωσε ικανοποιημένος που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίνεται άμεσα, ως όφειλε, σε ένα ακόμα έκτακτο γεγονός και οι υπηρεσίες λειτουργούν απρόσκοπτα, παρά τους περιορισμούς λόγω πανδημίας.

*φωτο αρχείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.