Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις Δήμου Αλμωπίας


Ιατρικές συνταγογραφήσεις

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι λόγω των έκτακτων καταστάσεων στις οποίες αναγκαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε κι έπειτα από επικοινωνία με το ΚΥ, οι γιατροί δεν θα επισκεφτούν την επόμενη εβδομάδα τις τοπικές κοινότητες για συνταγογραφήσεις.
Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημότες, να επικοινωνήσουν με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων οι οποίοι θα συγκεντρώσουν τα βιβλιάρια υγείας και τις συσκευασίες από τα φάρμακα που παίρνουν και στη συνέχεια θα τα πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας για τη συνταγογράφηση.
Αν και η ΠΝΠ 68 τις 20/03/2020 ορίζει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, από σχετική ενημέρωση προκύπτει ότι αυτή δεν είναι εφικτή ακόμη στο Δήμο μας.

Έκδοση βασικών εγγράφων 

 Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει ότι η έκδοση ορισμένων βασικών εγγράφων θα γίνεται πλέον μέσω της ψηφιακής πύλης
της Δημόσιας Διοίκησης. Η πρόσβαση στην ψηφιακή πύλη γίνεται με τους κωδικούς TaxisNet.

Πιο συγκεκριμένα:

1.      Η έκδοση ηλεκτρονικής υπεύθυνης δήλωσης καθώς και ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης γίνεται πλέον μέσω της        ηλεκτρονικής πύλης "gov.gr".
2.     Υποβολές ηλεκτρονικών αιτήσεων στα ΚΕΠ γίνονται μέσω της κεντρικής διαδικτυακής πύλης της Δημόσιας Διοίκησης “ermis.gov.gr”.


Η παραλαβή των εγγράφων γίνεται απευθείας στη δηλωμένη ηλεκτρονική διεύθυνση του αιτούντα (e-mail) ή ταχυδρομικώς με απλή ταχυδρόμηση ή ταχυμεταφορές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.