Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Λάκης Βασιλειάδης για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Με αφορμή τη συμμετοχή του στην ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

«Ως Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι ένας από τους λίγους Βουλευτές που παρευρίσκονταν σήμερα στην ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η ανάδειξη της πρώτης γυναίκας στο ανώτατο αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου η χώρα δοκιμάζεται σε πολλά μέτωπα. Από τα σύνορά μας, όπου γενναίες και γενναίοι οπλίτες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προστατεύουν την επικράτειά μας. Έως τις πόλεις και τα χωριά μας, όπου γιατροί, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, στελέχη του εθνικού συστήματος υγείας αλλά και η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς, ατομικά, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό, αόρατο εχθρό.

Η Ελλάδα μας επιβίωσε και θα συνεχίσει να επιβιώνει κάθε κρίσης και απειλής. Οι Έλληνες οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Πιστεύω πραγματικά ότι η προσωπικότητα, η πορεία και ο χαρακτήρας της κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου θα προσδώσουν στο θεσμό της Προέδρου της Δημοκρατίας τον ενωτικό χαρακτήρα που οφείλει να έχει.
Άξια!»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ειλικρινά Λάκη αυτή την δήλωση τι την ήθελες για να μας πεις ότι ήσουν από τούς λίγους βουλευτές που παραβρέθηκες στην ορκωμοσία και ότι είσαι ένας από τους δέκα γραμματείς λόγω ηλικίας; Γιατί αυτή η υπεροψία, γιατί αυτός ο κομπασμος; Αυτα ειναι μικροπολιτικά τερτίπια, παλαιοκομματικές συμπεριφορες. Απο έναν νεο άνθρωπο περίμενουμε αλλο ήθος άλλο ύφος.Σεμνοτητα και ταπεινότητα είναι αυτή πού κάνει την διαφορά και όταν συνοδεύεται από την αποτελεσματικότητα σε καταξιώνει στην συνείδηση του κόσμου.Καρατζοβα δεν τον βρίζω καλό είναι να μαθαίνει, γιατί ο αθηναίος επικοινωνιολόγος του,τον οδηγεί σε γκάφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Λάκη συνέχισε να είσαι έτσι μέσα σε όλα, μην αποθαρρύνεσαι από τους γνωστούς αγνώστους που θέλουν να επηρεάσουν αρνητικά τη κοινή γνώμη, ο κόσμος έχει κρίση και εσυ μέχρι τώρα τα καταφέρνεις μιας χαρά, μπράβο και στη κυβέρνηση για τα αντανακλαστικά που έχει δείξει στη ξαφνική κρίση.
    Χρήστος από Φιλώτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκστατικός για τον Λάκη!! Για την μοναδικότητα του στην ίντριγκα!! Το επιβεβαιώνουν οι σανοφαγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση δείχνει μια ωριμότητα, οι βουλευτές της δουλεύουν πολύ καλά, ο κύριος Βασιλειάδης αν και νέος μας εκπλήσσει ευχάριστα δεν τον γνώριζα για να τον στηρίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.