Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ: Σήμερα ανοχή, από αύριο αυστηρή εφαρμογή όλων των μέτρων


Για την πρώτη ημέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας και τους ελέγχους που γίνονται από το πρωί στους δρόμους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου, της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος.
«Υπάρχει ανοχή την πρώτη μέρα, δίνονται συστάσεις, παραινέσεις, οδηγίες και συμβουλές, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους» είπε.
«Από αύριο θα υπάρξει αυστηρή εφαρμογή όλων των μέτρων, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή» πρόσθεσε, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Υπάρχει καθημερινή αγωνία και προσπάθεια για να προμηθευτούμε μάσκες, γάντια και όλον τον εξοπλισμό, και οδηγίες στους συναδέλφους να κρατούν τις αποστάσεις, η προστασία του προσωπικού μας και των πολιτών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει δυσκολία στην αγορά για τα υλικά αλλά η μέριμνα είναι καθημερινή και θεωρώ πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα» πρόσθεσε αναφορικά με το εάν οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους γάντια και μάσκες για την προστασία όλων από το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού.
Ο κ. Χρονόπουλος ρωτήθηκε και εάν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός βεβαιώσεων που μπορούν να εκδοθούν ανά ημέρα, για να βγει κάποιος από το σπίτι του, και είπε πως δεν έχει τεθεί περιορισμός στον αριθμό εξόδων. Δεν μιλάμε για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας, το θέμα είναι να περιοριστεί η άσκοπη μετακίνηση. «Τα μέτρα δεν είναι τιμωρητικά, έχουν προστατευτικό χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να λειτουργήσει η ατομική και κοινωνική ευθύνη του καθενός».
«Κάθε μέρα τα πράγματα θα γίνονται και πιο εύκολα για όλους» κατέληξε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. «Από αύριο θα υπάρξει αυστηρή εφαρμογή όλων των μέτρων, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή»

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ;
    ΜΗΠΩΣ;...............
    Άδωνις Γεωργιάδης- "Εγώ κάνω τις απολύσεις.Μη μου πάρει τη δόξα ο Τόμσεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να κάνεις την βλακεία άποψη, ξεπερνάει και την φαντασία του πιο καθυστερημένου εγκεφάλου.

      Διαγραφή
    2. Αληθεύει!!
      Αλήθεια δεν το ξέρεις;

      Διαγραφή
  2. αν σε κυβερνουν αχριστη και μασωνοι αυτα θα τραβαμε κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε παρακαλώ KARATZOVA κάνε ένα φιλτραρισμα στα σχόλια που αναρτάς . θα κουφαθούμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. και το ποιο τραγικο είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πέτυχε την πρόταση λογοκρισίας καρατζοβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.