Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Μέχρι πότε η Αλμωπία θα πληρώνει το φόρο της γεωγραφικής της απομόνωσης;


Αποδυνάμωση υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ΙΚΑ Αλμωπίας

Αναφορικά με την επικείμενη μείωση δυναμικού του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ/ ΙΚΑ στην Αριδαία, θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οποιαδήποτε οικονομική και επικουρική σε αυτήν, υποβάθμιση της Αλμωπίας, μας βρίσκει σθεναρά αντίθετους.

Μέχρι πότε η Αλμωπία θα πληρώνει το φόρο της γεωγραφικής της απομόνωσης;

Οποιαδήποτε τυχόν στελεχιακή ενδυνάμωση, των αντίστοιχων υποκαταστημάτων ΕΦΚΑ των Δήμων του Νομού μας, θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλο τρόπο, εκτός από την πρακτική της αφαίμαξης της Αλμωπίας.

Με συμπαραστάτες βουλευτές του νομού μας, έχουμε ήδη προσφύγει στα κέντρα των αποφάσεων. Ελπίζουμε η ενωμένη και ενωτική φωνή της Αλμωπίας, να ακουστεί από τους ιθύνοντες. Εμείς δηλώνουμε παρόντες στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του δικαίου των Αλμωπαίων!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση είναι ΒΕΛΟΥΔΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τους τρομάξετε πολύ τους βουλευτές!τρέξτε σε καμία κοπή πίτας μην σας μαλωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος από μας θα ήθελε να πηγαίνει για οποιαδήποτε συναλλαγή του ΙΚΑ στην Έδεσσα; Αραγε μπορεί και ο πατέρας ή η μητέρα μας να ταλαιπωρούνται για να εξυπηρετηθουν; και τι θα γίνει
    σε λίγο καιρό που θα εφαρμοστεί η κατάργηση των ανταποκριτων του ΟΓΑ του Δήμου και εξυπηρέτηση των πολιτών από το υποκατάστημα της Έδεσσας; Μια δήλωση συμπαράστασης ή μία δήλωση αγανάκτησης δεν αρκεί. Η θα δράσουμε η θα σωπασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.