Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης στο Δήμο Έδεσσας (φωτο)



Τον Δήμο Έδεσσας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και αυτοδιοικητικών στελεχών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Έδεσσας, ενώ ζήτησε την συνδρομή του για την μετατροπή παραδοσιακού σπιτιού στο Βαρόσι, ιδιοκτησίας του Δήμου Έδεσσας, σε επισκέψιμο χώρο προβολής της συμβολής της Έδεσσας στον Μακεδονικό Αγώνα, με τίτλο «Το σπίτι του Μακεδονομάχου». Ανέφερε επίσης τα ζητήματα στήριξης του αγροτικού τομέα και χαρακτηρισμού των κερασιών ως προϊόντων ονομασίας προέλευσης όπου το Υπουργείο μπορεί να έχει θετική συμβολή, όπως επίσης και στα θέματα του τουρισμού με την προσπάθεια που γίνεται γενικότερα με τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Έδεσσας, τη βελτίωση του αεροδρομίου της Αερολέσχης Έδεσσας, αλλά και την πρόθεση του Δήμου Έδεσσας για δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Βεγορίτιδα.

Ο Υπουργός, που διατηρεί στενούς δεσμούς με το Δήμο Έδεσσας και το Νομό Πέλλας γενικότερα, δεσμεύτηκε να συνδράμει στη δημιουργία του «Σπιτιού του Μακεδονομάχου» και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Έδεσσας. Τέλος, οι κ. Γιάννου και Καράογλου αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.



Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. δεν βλέπουμε στις φωτογραφίες αντιδημαρχους σύμβουλους του Γιαννου ,μάλλον του γύρισαν την πλάτη του Γιαννου ,ενώ στην Σκύδρα και Αριδαία είναι στις φωτογραφίες και οι σύμβουλοι των δημάρχων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα τα πανε καλα , και ειναι ακομα στην αρχη ,κατι θα συμβαινει ,θα δουμε στο μελλον ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΒΌΔΙΑ,ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΕΊΜΑΣΤΑΝ,ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΊΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.