Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαρύ πένθος στο Ριζοχώρι Αλμωπίας από την απώλεια του Δ. Παρασκευά


Στο πένθος βυθίστηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας το Ριζοχώρι Αλμωπίας στο άκουσμα της είδησης θανάτου του Δημήτρη Παρασκευά σε ηλικία 68 ετών, ο οποίος νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της Έδεσσας με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. 
Ο Δημήτρης Παρασκευάς ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην Αλμωπία πρώην αστυνομικός, λάτρης της ποντιακής παράδοσης κατασκευάζοντας ποντιακές λίρες στο εργαστήριό του στο Ριζοχώρι, αυτοδιοικητικός και άνθρωπος του αθλητισμού, διατελώντας πολλά χρόνια πρόεδρος της τοπικής ομάδας Ριζοχωρίου.     
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίων Ιγνατίου και Γεωργίου, στο Ριζοχώρι.
Το συλλυπητήριο μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας «Μαύρη Θύελλα» Ριζοχωρίου:
«Ο χαμός του αγαπητού μας Δημήτρη Παρασκευά αποτελεί πραγματική απώλεια για την τοπική μας κοινωνία και πολύ περισσότερο στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας ,στην οποία διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος. Θα σε θυμόμαστε πάντα αγαπημένε μας Τάκη».
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εξαιρετικός κύριος και υπομονετικός ασθενείς. Λυπήθηκα πάρα πολύ για την απώλεια του. Καλοσυνάτος και χαμογελαστός ως ασθενείς. Ας βρει ανάπαυση και χαίρομαι πολύ που περιεθαλψα έναν τέτοιον κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΑΚΗ.ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κκαλο παραδεισο και αναπαυση να βρει κοντα στους γονεις και την αγσπημενη του και μοναδικη αδερφουλα του που τοδο αγαπουσε και πολυ τον.πονο σου η απουσια της!! Κσλο παραδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.