Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δάνης Τζαμτζής: Η ΠΕ Πέλλας θα καθαρίζει πλέον τα ποτάμια της Έδεσσας


Για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τον καθαρισμό των ποταμών μικρών και μεγάλων μέσα στην Έδεσσα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής, επισημαίνει τα εξής μέσα από την προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

"Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας κατά το παρελθόν άφηνε τον καθαρισμό των ποταμών μικρών και μεγάλων στον Δήμο Έδεσσας. Ενημερώθηκα γι αυτό όταν ανέλαβα και πλέον τα ποτάμια θα τα καθαρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.
Δεν ισχύει ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός για τον καθαρισμό. Προϋπολογισμός και πρόβλεψη υπάρχει. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο των προγραμμάτων που θα καταθέσουμε μέχρι τις 11/3 ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση του προγράμματος μας σύμφωνα με την νομοθεσία. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.
Ζητώ λοιπόν λίγη υπομονή και κατανόηση από τους συμπολίτες μας."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.