Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Δόθηκαν CD με εμβατήρια στις τοπικές κοινότητες για την εθνική επέτειο


Όπως είναι γνωστό με απόφαση της κυβέρνησης ακυρώθηκαν όλες οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου στην προσπάθεια αποφυγής της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα. Στο κλίμα όμως της σημερινής Εθνικής Επετείου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου μοιράστηκαν cd με εμβατήρια στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου για να ηχήσουν στις τοπικές κοινωνίες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα λογια να αγαπιωμαστε!! Μην του βαζεις και πολυ δυσκολα!!

      Διαγραφή
  2. Ωραια τα CD με εμβατήρια. Μάσκες και αντισηπτικά στους πολιτες και σε ολους τους δημόσιους χώρους, απολυμανσεις και συσσίτιο στους αστεγους έχει κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατα συσσιτια ευτυχως ειναι η εκκλησια!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό περίμεναν με αγωνιά οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τα κουβαρνταληκια νοικοκύρη δημαρχε. Θα ήταν όμως πιο λογικό μαζί με τα cd να περάσεις μια βόλτα και από τα κοινοτικά ιατρεία του δήμου σου για να διαπιστώσεις ότι οι γιατροί και νοσηλευτές δεν έχουν μάσκες γάντια και αντισηπτικά. Σε λίγο θα τα κλείσουν τα βρώμικα και δίχως απολύμανση δημοτικά κτήρια. Θα μου απαντήσει σίγουρα κάποιος φιλόσοφος ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα του. Η άποψη μου σε ότι αφορά τον δήμο Πελλας: οτι ο πλέον αρμόδιος για ολα είναι ο δήμαρχος. Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω το Έθνος. Ζήτω το μένουμε σπίτι για να αποτρέψουμε την διασπορά του ιού στην Κοινοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε και στο κέντρο ακούστηκε.
    Και ναι. Και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είμαστε και ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία πρωτοβουλία,μας εξέπληξε ευχάριστα στην Πέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού στα χωριά που ακούστηκαν τα CD, όλοι νομίσανε ότι έγινε Πραξικόπημα!

      Διαγραφή
  7. Τα εμβατήρια θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές και όχι πολιτισμένες αναφορές σε Εθνικά θέματα, όπως αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα με πλούσιο πολιτιστικό επίπεδο! Επίσης παραπέμπει σε μια φτωχή σε ιδέες, δράσεις και αναφορές κοινωνία σε μεγάλα γεγονότα για την χώρα μας.Μόνο μπροστά δεν πάμε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τους μοντερνισμους να που φτασαμε...αυτοί που μας απελευθερωσαν με τα εμβατηρια εμψυχονονταν !!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.