Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πάρτι… κορωνοϊού με μουσική από DJ σε μπαλκόνι πολυκατοικίας (βίντεο)


Με κυρίαρχο σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», με τους πολίτες στη χώρα να ακολουθούν αυτό το σύνθημα και να μένουν σπίτι, έτσι ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που βρίσκουν έξυπνες ιδέες για να περάσει -όσο το δυνατόν- πιο χαρούμενα και δημιουργικά η ώρα τους, αλλά και η ώρα των συμπολιτών τους.

Έτσι και ένας dj από τα Γιαννιτσά αποφάσισε χθες το βράδυ να κάνει με κέφι και ζωντάνια ότι έπραξαν συνάδελφοί του από το εξωτερικό (όπως, για παράδειγμα, στην Ιταλία και την Ισπανία) και έπαιξε… μουσική για όλη τη γειτονιά του από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του! 

Έτσι λοιπόν, από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, έστειλε με ένταση και φωτορυθμικά, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, χαρούμενες νότες νεανικής μουσικής στα γειτονικά μπαλκόνια των σπιτιών της περιοχής, οι ένοικοι των οποίων ανταποκρίθηκαν στο μουσικό και χορευτικό «κάλεσμα» του Γιαννιτσιώτη dj.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο φίλε μου κάντο και σήμερα αλλά με ελληνικά και για πιο μεγάλες ηλικίες και πάλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστο το παλικάρι.Θα πρεπει να γίνονται χαπενιγκς στις γειτονιές,έστω και απο τα μπαλκόνια,γιατί είναι δυσκολη η απομόνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που επειδή μένω εκεί κοντά, απλά να ενημερώσω ότι δεν έδωσε κανένας σημασία.
    Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα pc και ένα στερεοφωνικό στα σπίτια μας και μπορούμε να ακούσουμε μουσική της επιλογής μας και ότι ώρα θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.