Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έλεγχοι παντού, πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων σε όσους ξεκινήσουν για το εξοχικό ενόψει Πάσχα


Την περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων από σήμερα, ενόψει του Πάσχα, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Όπως είπε, από σήμερα το απόγευμα στις 6 ξεκινούν έλεγχοι τόσο στα διόδια όλης της χώρας, όσο και σε εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου και στα λιμάνια.
Οι έλεγχοι θα γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου από και πρός τα αστικά κέντρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παραβάτες θα τιμωρούνται με το διπλάσιο πρόστιμο από το ήδη προβλεπόμενο για την άσκοπη μετακίνηση (δηλαδή 300 ευρώ αντί για 150), καθώς επίσης και με αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος αλλά και επιστροφή στη βάση.
Εξαίρεση θα υπάρξει μόνο για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και τα στελέχη της ΓΓ πολιτικής προστασίας.
Παράλληλα το Λιμενικό θα κάνει ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς και σε όλα τα λιμάνια, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στα αεροδρόμια.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα με τα πρόστιμα απέναντι στην ελευθερίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτό που ζούμε ρεεε μας έχετε ζαλίσει τα μεζαια σταματάτε ότι κινήτε πεζούς αυτοκίνητα λεωφορεία που ζούμε στο 67;
    Βγαίνουν και κάτι μοσχάρια σαν τον Βενιζέλο και υποστηρίζουν τσιπάκια, είναι συνταγματικό ρε αχρειε να παίζεται την ελευθερία μας; Βουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόστιμα μόνο στους Έλληνες τους λαθρες έτσι τους έχουν και τρέχουν ,και τους μεταφέρουν οπου και όπως θέλουν,ετοιμαστείτε Έλληνες για ένα καινούργιο Ισλαμαμπάντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν επιβιώσετε εσείς του σωρρα θα μας σώσετε αν...

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ 9:00 ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΘΡΟ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΞΗ ΣΩΡΡΑΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΕΩ ΚΟΥΛΗ.
      Ο ΑΛΕΞΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
      ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ;
      TI KATAΛΑΒΑΙΝΕΙΣ OTI ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.