Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Θετικό το ΥΠΑΑΤ για άμεση καταβολή του 35% των αποζημιώσεων


Σε επικοινωνία του με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης ενημερώθηκε ότι το αίτημα, που ο ίδιος είχε καταθέσει στις 18.03.2020 με επιστολή του προς τον Υπουργό, για άμεση καταβολή του υπολειπόμενου 35% των αποζημιώσεων του 2019, αντιμετωπίζεται θετικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής, ήδη εξετάζεται μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Διοίκησης του ΕΛΓΑ και του Υπουργείου Οικονομικών η εξεύρεση του απαραίτητου κονδυλίου (22 εκ. ευρώ) προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Το χρονοδιάγραμμα της πληρωμής, αν δεν παρουσιαστούν προβλήματα, τίθεται για την περίοδο μετά το Πάσχα και μέχρι τις αρχές Μαϊου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αν δεν δούμε πράξη τίποτα δεν πιστεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύση και μυαλό έχουμε και γράμματα ξέρουμε τι θαπει εξετάζεται η εξεύρεση των 22 εκατομμύρια για να πληρωθούμε, δεν θέλουμε χάρη ,να μας δώσουν τα 50 εκατομμύρια που είναι δικά μας και βρίσκονται στην τράπεζα Ελλάδος.Γιατι το προσπερνάς έτσι και εσυ και ο βασιλειαδης; Επειδη το ζητάει ο Καρασμανης; ε και τι εγινε; Ζητηστε το και σεις. Ειλικρινά το παρακολουθούμε όλοι μας και απορούμε γιατί συμπεριφερεστε έτσι.Αν τον διεκδικουσατε όλοι θα το παίρναμε απο την αρχη το 100%..Τα ίδια σκ@/α φάγατε και με τον συμψηφισμό και με το εμπάργκο ,γι'αυτό πήραμε ψυχούλα. Τι καμώματα είναι αυτά σε βάρος μας; Άκου ! ψάχνουν τα 22εκατομμύρια ενώ τα δικά μας τα 50 αυγατιζουν στη τράπεζα Ελλάδος.Επιτελους δώστε εξηγήσεις γιατί δεν το διεκδικειτε;
    Προβληματισμένος και απηυδισμενος αγρότης,από την συμπεριφορά των βουλευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 στα καναλια και13 εκ για τα κομματα σε 1 λεπτο βρεθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς στην Δαφνη που δεν πείραμε ακομα ουτε το 65% του περσινού χαλαζιου του Ιουνίου,ποτε θα πληρωθούμε επιτέλους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.