Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρνητικό το επαναληπτικό τεστ για κορωνοϊό του 39χρονου από την Όρμα Αλμωπίας


Ευχάριστα τα νέα από την Όρμα του Δήμου Αλμωπίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το επαναληπτικό τεστ που έκανε ο 39χρονος που αρχικά διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, βγήκε αρνητικό.
Επίσης από την ιχνηλάτηση των άμεσων επαφών του τα αποτελέσματα σε έξι άτομα είναι επίσης αρνητικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Όλα τα site σπεύσατε να ανακοινώσετε νέο κρούσμα κορωνοιου πριν γίνει ανίχνευση;;
    Ρε πολύ ωραίοι είστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, κατ΄αρχήν το τεστ είναι επαναληπτικό που σημαίνει ότι το πρώτο υπήρξε και ήταν θετικό, άλλωστε αυτό ανακοίνωσε και αντιπεριφερειάρχης Πέλλας που είναι ένα θεσμικό πρόσωπο και όχι ιατρός του πληκτρολογίου.

      Διαγραφή
    2. Καλά μας έστειλες τώρα με τον αντιπεριφερειαρχη Πέλλας χάχα χάχα χάχα τα είδαμε και στη φουστανη. Γιατροί μπορεί να μην είμαστε αλλά δεν είμαστε και χαπατα,Αϊνστάιν του πληκτρολόγιου

      Διαγραφή
    3. δεν ειναι γιατρος του πληκτρολογιου.Μα'ι'ντανός της καμερας ειναι.Προσπαθει να καταλαβει πως εγινε απο δημαρχος κλητηρας και προσπαθει να βγει απο την αφανεια.Σχεδον παρακαλαει να υπαρχουν κρουσματα για να μιλαει στα καναλια.Και δεν λεω οτι παρακαλαει για θανατους προφανως αλλα για απλα κρουσματα.Για να μπορεσει να βγει εστω κ για λιγο στην επιφανεια.

      Διαγραφή
  2. Ο γουιλη λέει πίνει τσίπουρο και δεν κολλάει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.