Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν τα τεστ κατ΄ οίκον – Στον δρόμο 500 Κινητές Μονάδες Υγείας


O ΕΟΔΥ αναλαμβάνει τη συγκρότηση και λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας μισθώνοντας έως 500 οχήματα και εκπαιδεύοντας 2.000 νέους επαγγελματίες υγείας.
Εντάσσονται στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και τίθενται σε λειτουργία από την Τετάρτη οι 500 Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού.
Οι ομάδες αυτές θα προσφέρουν κατ’ οίκον υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας και μπορούν να λαμβάνουν βιολογικού υλικού από πρόσωπα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού COVID-19.

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζονται οι λεπτομέρειες σύστασης και λειτουργίας των Κινητών Ομάδων Υγείας με την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης να περιλαμβάνει 1.100 προσλήψεις ορισμένου χρόνου.

Εκτός από την ενεργοποίηση αυτών των Κινητών Ομάδων, θα ενισχυθεί και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ με 100 άτομα, συνθέτοντας έτσι ένα πλαίσιο άμεσης δράσης.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ,ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΥΤΌ ΠΙΣΤΕΎΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.