Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμεινε το -7 στον ΠΑΟΚ και το -12 στη Ξάνθη


Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με τις οποίες οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών, με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί πολυϊδιοκτησίας.

Κατόπιν αυτού, διατηρείται η ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ από τη θρακιώτικη ομάδα αφαιρούνται συνολικά δώδεκα βαθμοί, επτά λόγω πολυϊδιοκτησίας και πέντε λόγω μη δήλωσης της αλλαγής στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

Το μοναδικό σημείο κατά το οποίο η επιτροπή εφέσων διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, ήταν ότι δέχθηκε τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Αίσχος πρωθυπουργός κ υπουργός επικράτειας λένε ότι είναι γνωμοδότηση η απόφαση της στημένης αστείας επιτροπής κ όμως δεν δικάζεται η υπόθεση...τελικά έχουν δίκιο όλοι αυτοί που λένε ότι πρωθυπουργός είναι ο κατηγορούμενος με τον μισό ποινικό κώδικα Μαρινάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουλης αρχηγός μαρινακης πρωθυπουργός δεν κρατάν ουτε τα προσχήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΟΚ γίναμε οχι απο τα πρωταθλήματα και τα κύπελα αλλα απο την αδικία της δεκαετίας του 70 κλέψτε όσα θέλετε μακροπρόθεσμα καλο μας κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι κόμπλεξ είναι αυτό; Πώς σας πότισαν με αυτό το δηλητήριο του τάχα αδικημένου; Ξυπνήστε και αποκτήστε αυτοπεποίθηση και περηφάνια για την ομάδα σας. Αποβαλετε αυτό το κομπλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόμπλεξ έχεις εσυ σπεναντι στο 80 % της β Ελλάδος

      Διαγραφή
  5. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ !!! ΕΔΩ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ: ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ...ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεξιός είμαι να με κοπούν τα χέρια αν ξανά ψηφίσω τον Μαρινάκη πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Προς 7:48 .Και γιατί μας έβαλαν μείον επτά βαθμούς ;;;; Μην τυχόν τους φτάσουμε;;;;Ας πάρουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο!!!Κατάλαβα πόσο ΄Παοκτσής΄' είσαι. Μην τυχόν στεναχωρίσω τον ΚΟΎΛΗ σου. Οσο για το παραμύθι κάντε μεταγραφές μου θυμίζεις τον Μπαρμπα Σάββα τον Θεοδορίδη του ολυμπιακού.

      Διαγραφή
  7. Σας ρίξανε στη προπαγανδα και γινατε κομπλεξικοι...δηθεν Μακεδονομαχοι. Εμεις τρεχαμε στις Πρεσπες κι εσεις περνατε εντολες να κατσετε σπίτι. Για ενα πρωταθλημα πουλησατε τη Μακεδονια. Πειτε του μικρού σας αρχηγου αν δε του αρεσει η χωρα να παει στα γκουλακ που χει δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρθε η ώρα να αναγνωρισθεί ο γάμος Μαρινάκη-Αυγενάκη με κουμπάρο Κούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι μαύρισμα θα φάει ο Κουλής στην βόρεια Ελλάδα δεν θα έχει προηγούμενο νεο δημοκράτης γράφει που πρώτη φορά δεν θα ξανά ψηφίσει Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στους που άμεσα απέδωσαν δικαιοσύνη όπως ακριβώς στις περιπτώσεις των στημένων καί του καραβιού που μετέφερε λουκουμοσκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.