728x90

Ακόμη τρεις άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό – Στους 76 οι νεκροί

Μεγαλώνει ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί κατέληξαν τρεις άνδρες με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλεύονταν σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 76. 

Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, έναν 72χρονο που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης καθώς και έναν 78χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Με όλα αυτά πρέπει να προσέχουμε τους ηλικιωμένους να μην βγαίνουν
    Έξω να τους παρέχουμε τα απαραίτητα
    Συγγενείς και κοινωνική υπηρεσία
    Πρόεδρος και δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι ναναι στηχεια. και οι γιατροι μουγκα. μονο οι διμοσιοκαφροι θα μιλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code