Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Περδικάτσης σε ηλικιωμένους: «Μην εμπιστεύεστε κανέναν παρά μόνο αυτούς που γνωρίζετε»


Με αφορμή το χθεσινοβραδινό περιστατικό στον συνοικισμό Καρυωτών με τον άγνωστο που ήθελε να προσφέρει δήθεν βοήθεια σε ηλικιωμένους, υπενθυμίζουμε ότι έχουν καταγραφεί περιπτώσεις με ηλικιωμένους που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό στα σπίτια τους λόγο του Covid 19 και πέφτουν θύματα απατεώνων.
Για τον λόγο αυτό ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης  συμβουλεύει τους ηλικιωμένους να μην εμπιστεύονται κανέναν παρά μόνο ανθρώπους που γνωρίζουν καλά, ώστε να μην σημειωθούν και άλλα περιστατικά στην Π.Ε. Πέλλας.

Επίσης, σημειώθηκαν περιστατικά με κλοπές τσαντών και πορτοφολιών που βρίσκονται σε αυτοκίνητα πολιτών που βγαίνουν από τα σπίτια τους για περπάτημα ή για τρέξιμο σε ανοιχτούς και δημοτικούς χώρους. Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να περπατήσουν ή να τρέξουν  (πάντα μόνοι τους) να μην έχουν μαζί τους ή να μην αφήνουν στα αυτοκίνητά τους τσάντες, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια με τραπεζικές κάρτες κ.λ.π.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.