Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέες κατηγορίες εργαζομένων θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ


Περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων θα δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση σε όσους πλήττονται από τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, θα διευρυνθεί η λίστα ΚΑΔ και το οικονομικό βοήθημα θα πάρουν μεταξύ άλλων ωρομίσθιοι, ξεναγοί, οικοδόμοι και ιεροψάλτες.

Αναλυτικά όλες οι νέες κατηγορίες που δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ:
Καλλιτέχνες
Ξεναγοί
Τουριστικοί συνοδοί
Οικοδόμοι
Ωρομίσθιοι
Ιεροψάλτες
Φορτοεκφορτωτές
Εργαζόμενοι Helexpo
Μουσικοί
Ηθοποιοί
Ταξιθέτες
Εργαζόμενοι σε λιγνιτικές μονάδες
Εργαζόμενοι σε επίσχεση
Μέχρι το Σάββατο οι εργαζόμενοι που υπέβαλαν αίτηση για να λάβουν τα 800 ευρώ ανήλθαν σε 851.000. Εκτιμάται ότι οι νέες κατηγορίες που αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αφορούν περί τους 100.000 εργαζόμενους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μπορείτε να μας ενημερώσετε αν δικαιούνται τα 800 ευρώ, τα άτομα που διανέμουν φυλλάδια και κάνουν συμβάσεις ανά εβδομάδα περίπου με τον εργοδότη τους; Η δουλειά πλέον έχει περιοριστεί-έτσι κι αλλιώς- σε 1-2 μέρες την εβδομάδα με το ανάλογο μεροκάματο φυσικά. Περιμένοντας νεώτερα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να απευθυνθείτε οπωσδήποτε στον λογιστή σας. Είναι πολλά τα "γκρίζα" και ασαφή σημεία στην περίπτωση της οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ. Και το σημαντικότερο, όλα αλλάζουν κάθε μέρα. Πάντως σε κάθε περίπτωση δοκιμάστε να υποβάλετε δήλωση σε συνεργασία με τον εργοδότη σας. Η προθεσμία λήγει αύριο, Μ. Δευτέρα.

      Διαγραφή
  2. Τα γκρίζα σημεία δεν είναι στο νόμο. Είναι στις συμβάσεις των εργαζομένων και στο τι δηλώνει ο εργοδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ιεροψαλτες γιατί θα παρουν επίδομα; Ειναι το δεύτερο επαγγελμα τους και οι περισσότεροι το κανουν απο εθελοντισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά στην εδεσσα πολλοί που ηταν εργαζόμενοι στην εστίαση άλλα ενοικιαζόμενοι δεν το πήραν έφταιγε η εταιρία που τους νοίκιαζε την πάτησαν και είναι πάρα πολλοί!!! καταρζοβα ψάξτε το θέμα ειναι κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ;;;;;; ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ αγρότη που φωναζες και χειροκροτουσες την ΝΔ που χαθηκες;;;;Είσαι πλούσιος και δεν τα χρειάζεσαι ή αρκεί να έχουμε ΝΔ και ας Πεινασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πάτε τώρα να κλείσετε τους δρόμους να μην βγούνε για πασχα ο κόσμος ΤΩΡΑ και καθίστε και κάνα μήνα κρατικοδίαιτοι

      Διαγραφή
  7. Συνάδελφε, ναι και εμείς οι δασεργατες θα το πάρουμε αυτό διάβασα στο φεις μπουκ του Προέδρου του δασικού συνεταιρισμού προμαχων,όπως τον πληροφόρησε το γραφείο καρασμανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.