Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικήδειος επιστολή Εδεσσαϊκός BC για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστάκη


Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, ένα μέλος του ΔΣ Εδεσσαϊκός BC η διαδρομή και η δράση του οποίου σημάδεψαν την Αθλητική, Κοινωνική, Οικονομική ζωή του τόπου μας.
Αποχαιρετάμε κι ένα φίλο, συνεργάτη, οικογενειάρχη, έναν καλό πολίτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.
Ο Δημήτρης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, και το ήθος του.
Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις και πάνω απ’ όλα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Ο Δημήτρης έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων, εργαζομένων.
Αγαπημένε μας Δημήτρη
Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο.
Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη, στη κοινωνία και στην οικογένεια σου
Γι’ αυτό άφησες όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά με ένα «Γιατί;» και απαρηγόρητους. Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν άριστος επαγγελματίας γιατί ήσουνα πάντα πολύ ενημερωμένος και συστηματικός Ήσουν πάντα υπεύθυνος, δεν ακολούθησες ποτέ υπόγεια διαδρομή. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος και συνεργάτης. Η καλλιέργεια , η ευγένεια ,η κομψότητα και η ευθύτητα στους τρόπους σου, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου ,η οξύνοια , το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο. Λογάριαζες τη γνώμη του άλλου ,σεβόσουν την παρουσία του.
Το πέρασμα σου απ’ τη ζωή , ήταν αέρας ποιοτικός.
Προνομιούχοι όσοι πορεύτηκαν πλάι σου .Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου και στους
φίλους σου ήταν απεριόριστη.
Το ήθος και η αξιοπρέπεια στην επαγγελματική σου πορεία φάρος για τους νεότερους
Καλό ταξίδι Δημήτρη θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας .
Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι σου.
Σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει 
Κάλο ταξίδι Δημήτρη σε περιμένει μια θέση στην Γειτονιά των Αγγέλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Προπονητές και όλη η Οικογένεια του Εδεσσαϊκός BC

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!Κουράγιο στην οικογένεια !Άδικα και γρήγορα έφυγες Δημήτρη απο κοντά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιο καλο ταξιδι να εχεις κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα πολύ καλό παλικάρι, κρίμα και πάλι κρίμα, κουράγιο στην οικογένια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε αυτές τις φρικτές μέρες του υποχρεωτικού εγκλεισμού η πόλη μας θρηνεί την απώλεια του πιο ταπεινού ΆΡΧΟΝΤΑ της. Ενός ανθρώπου πρότυπο οικογενειάρχη , επιχειρηματία, κοινωνικού χορηγού. Ειδικά για μας τους φίλους των αθλητικών σωματείων του τόπου μας , αυτό το παιδί αποτελούσε το απόλυτο παράδειγμα της ανιδιοτελούς και δίχως γελοίες φανφάρες προσφοράς. Την ώρα που τόσοι και τόσοι μεγαλόσχημοι δεν έδιναν ( και δεν δίνουν) μια δεκάρα για τα σωματεία της Έδεσσας , ο Δημήτρης ήταν το απόλυτο στήριγμα όλων, χωρίς να ζητά καμία ανταμοιβή ή έπαινο. Τελειώνοντας εκφράζω τη συμπαράσταση όλων των απλών Εδεσσαιων στη σύζυγο του Θεοφανώ Βαγουρδη και την κόρη του Κατερίνα. Δυστυχώς ο παραλογισμός πού κυριαρχεί δε θα μας επιτρέψει αύριο να αποχαιρετήσουμε τον μεγάλο αυτό φίλο. Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Αναστημένος ( ερήμην μας) Κύριος θα τάξει την ψυχή του εκεί που οι δίκαιοι αναπαύονται... Κυριάκος Κωφιδης , Έδεσσα 25/4/2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.