Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απάντηση του Νίκου Χατζηιωαννίδη στους οκτώ δημοτικούς συμβούλους της Σκύδρας


Απαντώντας στους λασπολόγους αμέσως και όχι μετά από 10 μέρες!!!

-Αξιότιμες κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ειναι προφανές οτι δεν σας άρεσε η πικρή αλήθεια.
-Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αν δε νιώθετε ντροπή για τον εαυτό σας τότε μιλήστε για μενα και για τη Δήμαρχο (Εσεις και οι γονείς σας που βρίζατε δημόσια τη Δήμαρχο Σκύδρας προεκλογικά και μετεκλογικά).
Ρίξατε τόση λάσπη και είπατε τόσα ψέματα,μέχρι και οτι εχει ΜΚΟ.
Αν ειναι δυνατόν!!!
-Δεν περιμένω από κανέναν επιβράβευση, όπως περιμένετε εσείς...Κριθήκαμε όλοι...Σαν νέος επιστήμονας του κλάδου της Οδοντιατρικής, που επίσης βάλλεται εξέφρασα την άποψη μου.
-Εγώ κρίθηκα και κρίνομαι, αναλαμβάνω την ευθύνη κάθε μου κουβέντας, αγωνίζομαι πράττοντας το καθήκον μου ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ως Αυτοδιοικητικός, χωρις να ξεχωρίζω κανέναν και χωρις να μπορεί να με φιμώσει κανένας.Πάντα στη Πρώτη γραμμή χωρίς να διαπραγματεύομαι θέσεις και αξιώματα
-Αγαπητές μου κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης τα αιτήματα του Δήμου Σκύδρας,να είστε σίγουροι πως θα ειναι δίκαια και δεν θα αφήνουν περιθώρια στην οποιαδήποτε Κυβέρνηση να αρνηθεί την συνεργασία της με τη Δήμαρχο.
-Φυσικά, με τις παλιοκομματικες τακτικές και τον υποτακτικό τρόπο σκέψης σας(Αυτοί ειναι δικοί μας να τους βοηθήσουμε ενω οι αλλοι δεν ειναι δικοί μας να μην τους βοηθήσουμε) πηγαίνετε τον Δήμο μας πίσω,επιτέλους βγάλτε τις παρωπίδες σας.
-Διεκδικούμε έργα και δεν παρακαλάμε για βοήθεια.
-Οι σκέψεις μου και οι τοποθετήσεις μου προφανώς και δεν περιμένω να σας βρουν σύμφωνους,άλλωστε δεν απευθύνθηκα σε εσας,αλλα μοιράστηκα τις αυθόρμητες και αληθινές σκέψεις μου με τον Κυρίαρχο Λαό,αυτόν που έστειλε εσάς στο Καναβάτσο(κατι που δυσκολεύεστε να αποδεχθείτε).
-Αξιολάτρευτες κυρίες μου και κύριοι της αντιπολίτευσης σπεύδετε να συγχαρείτε αλλους Δημάρχους του Νομού Πέλλας αλλά δυσκολεύεστε να επικροτήσετε το έργο της Δημάρχου που είναι προς όφελος ΟΛΩΝ των Συμπολιτών μας,δίνεται μάλιστα την εντύπωση οτι δεν σας αρεσει που τα καταφέρνει τόσο καλα μαζί με όλους τους συνεργάτες της.(Να σας θυμήσω οτι η Βούληση των Συμπολιτών μας για το συνδυασμό της Δημάρχου αγγιξε το 65 %)
Αξιέπαινες Κυρίες και Κύριοι της αντιπολίτευσης είναι δικαίωμα σας,να σας αρέσουν τα μνημόνια και οι μνημονιακές Κυβερνήσεις με τους Υπουργούς που πέρασαν την τελευταία δεκαετία.
Λυπάμαι διότι εγώ είμαι αντίθετος.
Ο Δήμος Σκύδρας και η ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ήταν είναι και θα είναι πάντα στη πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.
-Αυτό φάνηκε άλλωστε για ακόμη μια φορά με την υπεύθυνη και μαχητική στάση μας για την αντιμετώπιση του Κορωνο'ι'ού!!!
-Ανεπιτυχής η προσπάθειά σας να εμπλέξετε την αυτοδιοίκηση με κομματικές εξαρτήσεις..εμείς είμαστε η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, οι άμεσοι συνεργάτες της δημάρχου απ όλους τους χώρους και εσείς όσο και να προσπαθήσετε, όπως προσπαθήσατε και προεκλογικά, δεν θα το ακυρώσετε! Ευτυχώς η κοινωνία μας είναι προοδευτική και τα κριτήρια επιλογής εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αυτά της ικανότητας, της εντιμότητας, της γνώσης, της σοβαρότητας, της ειλικρίνειας. Εσείς προσπαθήσατε να παρασύρετε τους συνδημότες μας χρησιμοποιώντας παρωχημένα κομματικά κριτήρια..να σας δώσω και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο δήμαρχος Μενεμένης - Αμπελοκήπων, που ανήκει στο κόμμα της ΝΔ, εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 70% σ ένα δήμο που στις Εθνικές εκλογές αναδεικνύει πρώτο κόμμα το Συριζα...εσείς θέλετε να χειραγωγήσετε κομματικά τους συνδημότες μας.
Σας ενοχλούν και τα έργα της Δημάρχου....

Υγ. 1 Δεν θα κρύψω ποτέ τις σκέψεις και τις απόψεις μου
Υγ. 2 Έχουμε Δημοκρατία και όχι Χούντα
Υγ. 3 Θα μάχομαι συνεχώς και αδιάκοπα ώστε να μπορείτε και εσείς να εκφράζετε τις δικές σας απόψεις.
Υγ. 4 Σεβάστηκα και σέβομαι απόλυτα όλες και όλους τους συμπολίτες μου,αυτή η σχέση άλλωστε είναι αμφίδρομη και καταγεγραμμένη στις εκλογές του 2014 αλλά και πολύ ισχυρότερη στις πρόσφατες του 2019.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. 9.57 εσυ ξερουμε οτι μονο ΟΥΑΟΥ κανεις....ευκολακι.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΄ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ΄ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ....ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ 10 - 12 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ 1 ΕΞΑΚΟΣΑΡΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ. ΄ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ,ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ΄ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ

      Διαγραφή
  3. Ποια το έγραψε οέο ;;;;;; ευκολακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κανένα ορθογραφικό λάθος τουλάχιστον για να θολώσει τα νερά...

      Διαγραφή
  4. Δεν απάντησε σε τίποτα όμως την γνώμη να την λέμε αλλά όχι κομματικά σε τέτοιες εποχές σαν να θέλει τα πράγματα να γίνουν χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει χρώμα.Και νά λέμε την αλήθεια πολύ καλά το πάνε το έργο . όπως πολύ καλά τα πάτε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά;ψαχνει συνεχως ο καθενας προφάσεις για να την πει στον αλλον.Για σοβαρευτείτε λιγο εκει οι τοπικοι συμβουλοι και οι αντιδήμαρχοι,μια μικρή κοινωνία είμαστε.Ειδικα στα συμβούλια,τι ρεζιλια ειναι αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΣ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΟΡΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΟΥ ΕΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Όχι αλλλο κάρβουνο

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ..ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ..ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.