Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο διαμαρτυρίας για την απαγόρευση του Αγίου Φωτός ανέβασε κάτοικος των Γιαννιτσών


Μήνυμα διαμαρτυρίας για την απαγόρευση έλευσης του Αγίου Φωτός κατά το φετινό Πάσχα εκφράζει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο κάτοικος των Γιαννιτσών.
Ο Νίκος στο βίντεο που μας έστειλε εξηγεί πως η διάδοσή του στους πιστούς θα μπορούσε να γίνει με τον τρόπο που οι διανομείς (ντελίβερι) επιτράπηκε να μοιράζουν τρόφιμα στα σπίτια.




Δείτε το πρωτότυπο βίντεο:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

45 comments:

  1. Νεαρέ καλύτερα θα ήταν να βοηθούσες ηλικιωμένους ,αγοράζοντας τους τρόφιμα ,φάρμακα , πληρώνοντας λογαριασμούς σε υπηρεσίες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψε με και αυτό το κάνω καθημερινά.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ................

      Διαγραφή
    3. Τι είναι νεαρέ μου το Άγιο Φως ,που θέλεις να το μεταφέρουν ντελιβεράδες πόρτα-πόρτα; Πιτσα,κρέπα, πιτόγυρος; Ευτελίζετε μια έννοια, ένα σύμβολο της πίστης μας,προκειμένου να εκτονώσετε το ακροδεξιό ,συμπλεγματικό σας πάθος!Ασχετα με το εάν η αφή του Αγίου φωτός γίνεται μα αναπτήρα ,η, "εκ θαύματος" στον Πανάγιο Τάφο, ο συμβολισμός και η πνευματική του αναλαμπή μετράει στις ψυχές μας ! Δεν είσαστε ,ούτε ικανοί ,ούτε άξιοι να το μεταφέρετε στα σπίτια μας εσείς οι μισάνθρωποι, ακροδεξιοί, νεοναζί ,οι οποίοι μιλάτε με μίσος εναντίων, αλλοθρήσκων, αλλόγλωσσων,αλλόφυλων . Ούτε έχετε κάποιο πνευματικό χρίσμα της Εκκλησίας. Πρωτα-πρώτα ντροπή στο κομμάτι της ιεροσύνης που σας συγκαλύπτει, και κατόπιν ντροπή σε σας που θέλετε να το μεταφέρετε με τα βέβηλα χέρια σας 1

      Διαγραφή
    4. Προς τον 7:19, που τα λόγια του ξεχειλίζουν χολή και μίσος και κάνει και μαθήματα και υποδείξεις. Ποιος είσαι εσύ που καθιστάς και χωρίζεις τον κόσμο με ταμπελάκια σε καλούς και κακούς, σε άξιους και ανάξιους, σε ανθρωπιστές και μισάνθρωπους? Ντροπή σου ρε ξεφτίλα. Κάθε χρόνο στις εκκλησίες μας, στην γιορτή της Ανάστασης, το Άγιο Φως, μετά το λάβετε Φως, του ιερέα, μεταφέρεται από χέρι σε χέρι σε κάθε χριστιανό. Γιορτάζουμε την Ανάσταση όλοι μαζί και κανένας την ώρα εκείνη δεν σκέφτεται αν το Φως έφτασε στο κερί του, από φτωχό από πλούσιο, από Αγιο ή αμαρτωλό.
      Το μήνυμα της Ανάστασης είναι για όλο τον κόσμο και η πρώτη που το μετέδωσε σύμφωνα με την Αγία Γραφή ήταν η Παναγία με την Μαρία Μαγδαληνή.
      Και συ μας μιλάς για βέβηλα χέρια ρε σκατόψυχε? Ντροπή σου ξεφτίλα

      Διαγραφή
    5. Και τι σε νοιάζει εσένα ρε άθεοι κομουνιστές πως θα το πάρουμε το άγιο φως; αντε τάισε κανένα λαθρο και μη μιλάς πολύ γλυφτρακι

      Διαγραφή
  2. Γραφικότητες και ανοησίες. Γελοιοποιεί το Άγιο Φως ο νεαρός. Απαράδεκτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν έβλεπες το βίντεο μου θα έβλεπες το σχόλιο που λέω ότι θα γίνει από εθελοντές των Δήμων και όχι από ντελιβεραδες.

      Διαγραφή
  3. Άξιος ΜΠΡΑΒΟ Νεαρέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία χαρά τα είπε ο νεαρός αυτά που είπε είναι αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΏ ΣΕ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΆ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ,ΤΑ ΤΖΆΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΆ ΣΤΗΝ ΘΡΆΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ρε ουγκ οτι μαλ@@ ακούς άμεσος την αναμεταδόσεις κόψε το μακελειό

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στον Άνθρωπο.Να τον έχει καλά ο θεός.

      Διαγραφή
  6. και μόνο σκέψεις αντίθετες απ όσα λέει η πολιτική προστασία είναι άκρως επικίνδυνες.Όταν λέμε έχουμε πόλεμο...τι δεν καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ 11.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ν, ΛΑΘΡΟ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  7. εσυ ρε φιλαράκι μπορεί να κάνεις σωστά την δουλειά σου να είσαι η εξαίρεση οι άλλοι που είναι χιλιάδες την κάνουν σωστά; εδώ στην εδεσσα γίνετε χαμός ουτε μάσκες ουτε τίποτε δεν θα κάτσει το κράτος να ελέγξει τον καθένα και μάλιστα γιαγιάδες που θα βγουν για το αγιο φως κατσε στα αυγα σου άκου τους υπεύθυνους που ειναι για αυτη την δουλεια κατι παρα πανω απο εσενα θα ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν διάβασες το σχόλιο μου παραπάνω.Και στα αυγά σου κάτσε εσύ εγώ είμαι με τον Χριστόδουλο.

      Διαγραφή
    2. Α τώρα εξηγούμε όλα γραφικός με σφραγίδα κακός ασχολήθηκα μαζί σου

      Διαγραφή
    3. Δεν τα τίναξε ο Χριστόδουλος? Μπορεί να κάνω κ λάθος.Διαβαζα εκείνη την περίοδο και δεν ξέρω τι γινόταν έξω..

      Διαγραφή
  8. Ο καφες με μπουγατσα μπορει να ερχετε ντελιβερατος στο σπιτι...το Αγιο Φως γιατι οχι? Ισα ισα θα ειναι ακομη πιο προσεκτικοι οι ανθρωποι που θα βοηθουσαν.πιο καθαρα και πιο ευλαβικα θα γινοταν ολο αυτο!! Αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του και το τι αλλο μπορει να κανει!! Εσυ ο εξυπνος κοιτα τι μπορεις να προσφερει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζητείται κομιστής Αγίου Φωτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί δημότες ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, δεν πηγαίνουμε στην Εκκλησία ούτε στην Ανάσταση ούτε το Πάσχα. Μη βγαίνετε στα πεζοδρόμια.
    Μην κρατάτε λαμπάδες. Αφήστε απλά
    ένα φαναράκι στην είσοδο της πολυκατοικίας σας και θα περάσουμε να σας αφήσουμε το Αναστάσιμο Φώς.Αυτο λέει στο βίντεο στα σχόλια του.Μπραβο ρε συ ΕΛΛΗΝΑΡΑ μην σιωπάς πέστα πέστα μπας και ακούσουν ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή σου τι είναι το άγιο φως αν το θέλει καποιος μπορεί να περιμένει να το πάρει άντε με τους γραφικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είναι δηλαδή, το Άγιο Φως, είδος προς κατανάλωση, που πρέπει να μοιράζεται και delivery ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς κατανάλωση δεν είναι αλλά πάει με τιμες αρχηγού κράτους το αν θα το πάρει όπως παλιά κάποιος και το πάει στον γείτονα αυτό δεν είναι ντελιβερι?

      Διαγραφή
    2. Η μισή χώρα δεν έχει να φάει κ το Άγιο φως έρχεται τσάρτερ με τιμές αρχηγού.Να έρχεται με ryan air σεμνά κ ταπεινά όπως σεμνός κ ταπεινός ήταν ο Χριστός.Δεν κυκλοφορούσε με χρυσή άμαξα.Με τα πόδια πηγαινοερχόταν.

      Διαγραφή
  13. Συστήνω στο νεαρό να δει το βίντεο που κυκλοφόρησε πέρσι όπου ο μοναχός του πανάγιου τάφου ομολογεί ότι ανάβει το κερί με τον αναπτήρα. Καιρός να τελειώσει ο Μεσαίωνας, ειδικά τώρα που όλοι στρέφουν το βλέμμα τους στην επιστήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισεις σου συστηνω να δεις και την συνεχεια, οπου διαψευδετε απο την ιερα επιστασια του παναγιου ταφου η υπαρξη αυτου του 'μοναχου' η' ποως λενε και οι νεοτεροι τρολ.Οσο για τον μεσαιωνα που λες και την επιστημη ενα θα σου πω,ειναι καλη οταν στο επικεντρο ειναι ο ανθρωπος.Η συγκεκριμενη επιστημη και οσοι την στηριζουν ειναι εναντιον του ανθρωπου,αλλωστε εδω που φτασαμε σαν ανθρωποι επιστημονες μας εφεραν.Ο Χριστος δεν ειναι τσιρκο, και για να τον καταλαβεις πρεπει να πας κοντα του.Αυτος δεν εφυγε απο κοντα μας, εμεις φυγαμε και ειναι δυσκολο να γυρισουμε.

      Διαγραφή
  14. Εσυ στις μπουγάτσες, ο ιερέας στη εκκλησία, και οι λοιμωξιολογοι την δουλειά τους. εκτός αν θες ο ιερέας στις μπουγάτσες εσυ στα μετρα και οι λοιμωξιολογοι στις εκκλησιες ... θα γινει ενας χαμος !!! αντε κατσε στα αυγα σου προσεχε την δουλεια σου μην παθεις τιποτε και άφησε τους ιδικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απειλές δεν σηκώνω από κανένα.Ηρθαν οι άθεοι να σβήσουν τον χριστιανισμό.Ο Θεός αν θέλει να πεθάνει κάποιος πέθανε το καταλαβαίνεις.Και αν διαφωνείς με το Άγιο φως είστε βλάσφημο.

      Διαγραφή
    2. Άντε Τράβα στις μπουγατσες σου ξεφτιλιζεις την θρησκεία μας σαν τον Κλεομένη κατάντησες

      Διαγραφή
  15. Ντροπή ο καθένας την δουλειά του Που ακούστηκε αυτό το ρεζιλίκι να πας στον πνευματικό σου και να εξομολογηθείς και μόνο που το σκέφτηκες μας ντροπιάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πως σε ντρόπιασαν δεν το κατάλαβα ρε φίλε αν δεν θέλεις το Άγιο Φώς τον πουλο παλιομουσουλμανε

      Διαγραφή
  16. Τεκνο μου αυτό που γράφεις είναι βλαστήμια το άγιο φως το παραδίδει ο ιερέας στους πιστούς οχι ντελιβερι στους δρόμους και τα σοκάκια σαν σακι απο πατάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλασφημία λέγεται και αυτό το κάνουν όλοι εδώ μέσα ο Χριστός είπε αγαπάτε αλλήλους και τον ίδιο και οι ναοί είναι του Χριστού όχι των παπάδων ούτε της κυβέρνησης.
    ΚΑΙ για να τελειώσει αυτό Γιατί βαρέθηκα με άσχετους σας λέω τούτο.
    Αν ο λαός δεν συναινεί, δεν εφαρμόζεται»,Την Εκκλησία όποιο χέρι τόλμησε να την αγγίξει, ξεράθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σας. Αν υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα γιατί να μην την αναφέρουμε και κολλάμε σε μια λέξει.
    Συμφωνώ ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρουμε το Άγιο φώς. Όσο για το αν ανάβεται από αναπτήρα η όχι ο κάθε ένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα σας από την Έδεσσα. Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Ξεφτέρη έναν απλό λαϊκό άνθρωπο που έχει μέσα του την γνήσια ορθόδοξη πίστη στον Κύριό μας και με την παρρησία του επιβεβαιώνει ότι όσο και να πολεμηθεί η Ορθοδοξία , οι απλοί άνθρωποι του λαού , αυτούς που οι μεγαλοσχήμονες μας αποκαλούν "γραφικούς" και "οπισθοδρομικούς" , θα είμαστε εκεί να τη υπερασπιζόμαστε ( με τις ελλείψεις και την αναξιότητά μας). Σε όλους τους κυρίους και τις κυρίες που ανώνυμα στράφηκαν λαύροι εναντίον του να τους θυμίσω τα λόγια του Σεβασμιότατου στην εγκύκλιό του της 27/3 "μέσα στην Εκκλησία υπάρχει η Χάρη του Κυρίου μας και εάν το πιστεύουμε αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μας βρει το οποιοδήποτε κακό είτε από τα άκτιστα είτε από τα κτιστά της πίστης μας" , επομένως οι άνθρωποι αυτοί εφόσον προφανώς δεν συμφωνούν με τη θέση αυτή του Μητροπολίτη μας ( που είναι η δογματική θέση της Εκκλησίας μας) ας μείνουν εκεί που θεωρούν ότι υπάρχει η όποια σιγουριά και ασφάλεια και ας μη μας χλευάζουν εμάς τους "οπισθοδρομικούς του Μεσαίωνα". Προσωπικά και εγώ σκεφτόμουν τρόπους για μεταφορά του Αγίου Φωτός ( το οποίο είναι άκτιστο και οι αθλιότητες για τσακμάκια και κεριά από ανύπαρκτους μοναχούς να λείπουν) στις γειτονιές της πόλης μου (έστω σε μερικά σημεία της κάθε γειτονιάς )και έκανα μια πρόταση στο μέιλ της Μητρόπολης ωστόσο η απόλυτη θέση της εξουσίας δεν επέτρεψε καν να εξεταστεί. Κλείνοντας για να μη κουράζω, το φετινό Πάσχα θα είναι το πρώτο στα δυο χιλιάδες χρόνια του Χριστιανισμού που ουσιαστικά δεν θα εορταστεί κάτι που είτε το θέλουμε είτε όχι αποτελεί βαρύτατο τραύμα στη σχέση μας με τον Κύριό μας. Με απέραντη πίκρα και μελαγχολία θα κάνουμε υπακοή στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου ελπίζοντας στο άπειρο έλεος του βαίνοντος προς τον Σταυρό και την Ανάσταση Κυρίου μας. Και πάλι εκφράζω τον σεβασμό μου και τα συγχαρητήριά μου στον κύριο Ξεφτέρη και εύχομαι με όση διάθεση μου έχει απομείνει καλή Ανάσταση στην πατρίδα και στο λαό. Κυριάκος Κωφίδης , Έδεσσα 10/4/2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο παλικαρι . Σχέδιο των μασόνων για να μην ευλογησουμε τα σπίτια μας με το Άγιο φως γιατι θελουν τα δώσουν στους λαθρομετανάστες. Οι αλήτες τα κουμουνια ας τους πάρουν κ να πάνε πίσω στο Πακιστάν όλοι μαζί. Εσύ καλά τα λες να επιμένεις κ να ξέρεις ότι μας δίνεις δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευκαιρια οι ντελιβεραδες που δεν εχουν δουλεια να βγαλουν μεροκαματο της ανασταση.Ποσο θα ειναι η αγορα του αγιου φωτος!!!? ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Νικολάκη.
    Καλό παιδί τον ξέρω αθώο παιδί θα σκεφτεί κάτι θέλει να το δημοσιεύσει.
    Και καλά κάνει δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει την γνώμη του τώρα την είπε αυτός μπορεί να την έλεγε ένας ταξιτζής τα σχόλια ολονων τα ίδια θα ήτανε. Και δεν φταίει ο Νίκολακης μέχρι εκεί σκέφτηκε το είπε τέλος.
    Δεν σκέφτηκε ότι αυτό δεν γίνεται βάση λογικής και λειτουργίας .
    Το πρόβλημα είναι ότι τα Μ.Μ.Ε προβάλουν κάποιες γνώμες για να προκαλέσουν διχόνοια ακόμα και για το Άγιο Φώς. Που θεωρώ οτι
    αν οι πολιτικοί πιόνια θέλανε να δώσουν λύση θα τι είχαν δώσει .
    Δεν θέλουν. Θα την είχαν δώσει πρίν καιρό.Και δεν θα υπήρχε τώρα κανένας Νίκος η μισή να το θάβουν και η μισή να το ξεθαβουν. Μια σοβαρή πολιτική τα προλαβαίνει όλα.ΔΙΧΌΝΟΙΑ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Εσείς θα τρωγεστε και εμείς θα τρώμε.Αρε κουπί που έχουμε να τραβήξουμε. Και θα το πω και εγώ την γνώμη μού αλλά μην πέσετε να με φάτε.
    Είπαμε δημοκρατία έχουμε ο καθένας εκφράζει σκέψεις.
    Και λέω εγώ με το αγράμματο μυαλό μού
    δεν μπορούσαν να φέρουν μοναχούς από το Άγιο Όρος και με παπάδες και δεσποτάδες να γυρνούσαν σε κάθε γειτονιά να κάνουν λειτουργία και να δίνουν το Άγιο Φώς. Ξενοδοχεία για να μείνουν υπάρχουν. Άμα βγεις έξω όλοι τρέχουν περπατάνε βγάζουν το σκύλο τούς οι περιβολή τού Αγίου Φωτός τούς πειράξε. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΛΕΜΕ! ΑΥΤΑ!
    Δεν ξέρω παιδιά πληρώνω τίποτα για την γνώμη που είπα εδώ μέσα. Δεν ξέρω πρωτη φόρα γράφω. Νικολάκη εσύ έδωσες τίποτα γιατί τα Μ.Μ.Έ αν δεν πάρουνε κανένα φραγκακι δεν σε κάνουν φίρμα.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΊΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταρχήν αυτός που παραγγέλνει κάτι να φάει δεν λέγετε δημότης πολίτης κλπ. Λέγετε Πελάτης. Κατά δεύτερο λόγο αν θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική σε τόσο υψηλό επίπεδο να πάτε στην Ευρωβουλή μέσο δημοκρατικών διαδικασιών. Και τρίτων αυτό που λέγετε smartphone και ιντερνετ κόψτετο βρίσκεται σε λάθος χέρια κράτατε στα χέρια σας ένα υπερόπλο που μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκραγείτε. Και καλά είναι ο καθένας να κάνει αυτά που ξέρει και σύμφωνα με αυτά που αυτός έχει σπουδάσει. Μας τα έχετε κάνει Τούμπανα , μέρες που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχει δικαιο ο νεος δεν θελουν την πιστη μας και την πολεμουν με το γαντι.Κρυβονται πισω απο ευγενικα χαμογελα και υπακουουν στις εντολες εκ των στοων.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους και σε αυτους που δεν πιστευουν,και λυπαμαι γιατι γινεστε ανησυχητικα πολλοι,και το κυριοτερο δεν εχετε ιδεα τι πρεσβεβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΩΦΙΔΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.