Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο δήμαρχος Έδεσσας συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη για την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Προετοιμασία επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων».
Την πρωτοβουλία για την σύσκεψη ανέλαβε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και συμμετείχαν ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και ειδικοί επιστήμονες.
Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε το πλαίσιο για την επαναλειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς οι κλειστοί χώροι θα ανοίξουν σε μεταγενέστερο στάδιο. 
Θα επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση, η οποία θα γίνεται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με αυστηρούς όρους, έτσι ώστε να αποφεύγεται οι επαφή μεταξύ των αθλουμένων. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού και την έκδοση αναλυτικών οδηγιών με πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, οι δήμοι όλης της χώρας θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.