Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οργισμένη αντίδραση από την εκκλησία για το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Δεν υπάρχει θεός»


Ο Χρήστος Δάντης έβγαλε καινούριο τραγούδι με τον τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» και προκάλεσε αντιδράσεις. Οι στίχοι του Νίκου Σαρρή φαίνεται πως προσβάλλουν ανθρώπους της Ορθοδοξίας καθώς αναφέρει μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε» και συνεχίζει: «αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς».

Οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Ζιόμπολα ο οποίος ανέφερε στο eReportaz.gr: «Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κου Δάντη. Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος. Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν».

Ο πατέρας Νεκτάριος, μάλιστα, ζητά από τον Χρήστο Δάντη να κατεβάσει το τραγούδι από το Youtube.

«Καλώ τον κύριο Δάντη να ανακαλέσει και οπωσδήποτε να αποσύρει το τραγούδι. Το παράκανε και μηδένισε το δημιουργό του κόσμου. Οπωσδήποτε η Εκκλησία θα αντιδράσει και είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει και όλος ο κόσμος». Εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του τραγουδιστή.

Ακούστε το τραγούδι: 

Πηγή: topontiki.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Τέλειο τραγούδι μπράβο Δάντη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να ΄ξερα αν ελεγε δεν υπαρχει αλλαχ τι θα γινοταν,και αν εσυ ειχες το θαρρος να πεις τελειο τραγουδι.Και δεν μιλω για μουσουλμανικες χωρες[εκει θα ηταν ηδη ξεχασμενος] για την ελλαδα λεω........εγω τωρα.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή και σε αυτόν και σε όσους τον επικροτούν! Τα έχουμε μηδενίσει όλα , αλλά πρέπει να υπάρχει όριο. Δε θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν από εδώ και πέρα ξεκινήσει η κατρακύλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σε πω 7.10 είσαι και είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας,βαρατε όλοι στο τέλος όλοι θα σερνομαστε,ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ,δείτε την ζωή του συγκεκριμένου τραγουδιστή από διαζύγιο σε διαζύγιο και από γάμο σε γάμο πουθενά ευτυχία ευτο ψαχνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ άλλοι ε;
      Μέσα στην ευτυχία που δε βγαίνουν από τις εκκλησίες παραδείγματα να θες μόνο. Άιντε ρε κοντοφθαλμοι,ο Θεός είναι στο χέρι που βοηθά, που θα δώσει φαγητό σ αυτόν που πεινα, σ αυτόν που διψά, σ αυτόν που θα δώσει ένα κρεβάτι να ξαποστάσει, στον άρρωστο που θα βοηθήσει,στο βίντεο του τραγουδιού μόνο αυτό δεν βλέπουμε. Πολύ καλό μπράβο!

      Διαγραφή
  4. Τα λάθοις σας πληρωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζούμε μέσα στην αθλιότητα γι'αυτό μας ξεχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει Θεός αλλά υπάρχει κορονοιος...ο οποίος σκοτώνει ανθρώπους...άρα Θεός είναι ο κορονοιος...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΑΝΤΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΩΣ ΦΙΛΕΎΣΠΛΑΧΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού να καταλάβουν οι άσχετοι πως εκφράζεται ο καθένας μας!Όλο οι άλλοι φταίνε και το ίδιο τροπάριο πάλι με χαμηλού επιπέδου κριτικές χωρίς σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το απόλυτο μηδέν και μουσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ,ΖΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑ,ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετικό το νιντεο κλιπ Δάντη,μας βάζει όλους σε σκέψη για το αν υπάρχει θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μωρε μπράβο ξεφτιλικια η εκκλησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσον-ακουσον....
    Τι αλλα θα ακουσουμε...
    Ντροπη μονο Ντροπη..
    Ακου δεν υπαρχει θεος...
    Θεος υπαρχει και ειναι ενας και μοναδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.