Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύσκεψη για τους Ρομά στο δημαρχείο Πολυκάστρου


Έκτακτη σύσκεψη για θέματα μεταδοτικών νόσων και για τη λήψη μέτρων πρόληψης για τους φιλοξενούμενους στην δομή της Νέας Καβάλας και τους διαμένοντες στον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη, συγκάλεσε την 29 Απριλίου στο δημαρχείο του Πολυκάστρου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Καπουτζής. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο αντιπερειφεριάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο διευθυντής της παθολογικής του νοσοκομείου Γουμένισσας Αιμίλιος Σάτσογλου, ο διευθυντής του κέντρου υγείας Πολυκάστρου Γιώργος Περπερίδης, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο υπαστυνόμος Γιάννης Ψωμιάδης, ο γ.γ. του δήμου Ιωάννης Ντάτος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Αλίρης και Λευτέρης Γαρόπουλος.

Αφορμή για την σύσκεψη ήταν τα αναφερόμενα κρούσματα ανεμοβλογιάς σε παιδιά της δομής της Ν.Καβάλας και οι συνέπειες αυτών. Επειδή η πληροφόρηση από την δομή είναι ελλιπής ο δήμος προβαίνει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.