Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγορεύουν τις δηλώσεις γιατρών στα ΜΜΕ!


«Με τακτική ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ περνάνε φίμωτρο -προφανώς με εντολή του Υπουργείου Υγείας- σε γιατρους και νοσηλευτές. Για να μη μάθει κανείς τι πραγματικά γίνεται με τον κορονοϊό στα νοσοκομεία. Για να μη γίνει γνωστό με ποιες -συχνά απαράδεκτες- συνθήκες κάνουν το καθήκον τους αυτοί οι ήρωες -άνδρες και γυναίκες».
Τα παραπάνω γράφει -μεταξύ άλλων- στο fb o πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή έγγραφο του Λαϊκού Νοσοκομείου που όπως λέει έφτασε στα χέρια του και στο οποίο αναφέρεται πως απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή γραπτές στα ΜΜΕ σχετικά με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου στο fb:

Εφθασε στα χέρια μου προ ολίγου και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τη γνησιότητά του. Αλλωστε μου είχαν πεί και από άλλα νοσοκομεία για τέτοιες εσωτερικές διαταγές -- χωρίς να τις έχω δει μέχρι στιγμής.
Εχουμε λοιπόν και λέμε: Με τακτική ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ περνάνε φίμωτρο -- προφανώς με εντολή του Υπουργείου Υγείας -- σε γιατρους και νοσηλευτές. Για να μη μάθει κανείς τι πραγματικά γίνεται με τον κορονοιο στα νοσοκομεία. Για να μη γίνει γνωστό με ποιες -- συχνά απαράδεκτες -- συνθήκες κάνουν το καθήκον τους αυτοί οι ήρωες -- ανδρες και γυναίκες. Για να μη μαθουμε τι μπάχαλο γίνεται τίς μέρες εφημερίας στα νοσοκομεία όπου "ανακατεύονται" κανονικα περιστατικά με ύποπτους για κορονοιο. Για να μην ακουσθεί ότι -- ενώ θα επρεπε -- το Ωνάσειο αρνειται να ενταχθει στο σύστημα εφημεριών για να πηγαινουν εκει όσοι έχουν εμφραγμα ( τουλάχιστον κατα τη διάρκεια της κρισης). Για να μη γίνει γνωστό ότι οροφοι μεγάλου νοσοκομείου έχουν δεσμευθει για τους ...εχοντες και κατέχοντες. Για να μη γίνει γνωστό τι πραγματικά συμβαινει σε μεγάλο νησί του Αιγαίου. Για να μη μαθευτεί σε ποια ευαισθητη ομάδα "πάτησε πόδι" ο κορονοιος. Για να μην ακουσθεί ποιοι και πόσοι "πηδανε" κατά προτεραιότητα τη σειρά αναμονής για να εξετασθούν...χωρις να περιμένουν στο ψιλοβροχι ( Σημ: Στη ΜΒρετανία έγινε θεμα μια εφημερίδα ισχυρίσθηκε ότι εξετασθηκε κατα προτεραιότητα ο διαδοχος Κάρολος...)
Κι άλλα πολλά ων ουκ έστιν αριθμος.
Η τακτική αυτή όμως συνήθως λειτουργεί ως μπουμερανγκ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Πότε θα σταματήσει επιτέλους η βλακεία μερικών δεν μπορώ να καταλάβω..

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε 11.56 δεν μπορείς να καταλάβεις; ΠΟΤΕ. Το είπε και ο Αϊνστάιν

      Διαγραφή
  2. Τι να τους κάνουμε τους γιατρούς θα μας ενημερώσουν οι κατινες του φβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σταματήσουν και τής ειδήσεις όλοι μέρα για τον ιό μειλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η αρρώστια που έρχεται είναι το χουη που θα μείνει και εδώ μιλάμε ότι ηθελημένα και κρυφά περνάν ότι θέλουν εεεεε αυτά θα μείνουν άρε τι μας περιμένει με τα.......... Ο Θεός να μας βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλη προσωπικότητα ο σκ...μούρης ο Αντώναρος .επειδή δεν τον δίνει σημασία κανένας αφού επι κυβέρνησης Καραμανλή τα έκανε όλα τέλεια τώρα έρχεται και βγάζει χολή . ξυδάκι αντωνάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δίνουν σημάσια σε κανέναν σοβαρό της ΝΔ διότι δεν θα μπορούν να περάσουν τόσο εύκολα ότι οραματίζεται μια συμμορία του τύπου Στουρναρας, Αδωνης, Βοριδης,βρουτσης, Χατζηδάκης, Σταικουρας, χαρδαλιας και δε συμμαζεύεται. Κατάλαβες 12:48 ?

      Διαγραφή
  6. Η διαχείριση της καταστασης αντιμετώπισης του κορινωιού ειναι πλέον κομματικό θεμα του Κούλη! Οι γιατροι δεν ξερουν, διοτι απλα ειναι όλοι ...κομμουνιστές! Ξερουν ομως το θεμα οι κομματικα ελεγχομενοι δημοσιογραφοι. Αυτους θα πιστεύετε και πολύ σας ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπάθησε να βγει στην δημοσιότητα και αυτός όπως τόσοι άλλοι ανύπαρκτοι θα προτιμούσα να ασχοληθούμε με το τι γίνεται στην Αλμωπία με τα αγροτικά πάρα με τον κάθε αποτυχημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά ήρεμα. Ηρεμήστε. Εντάξει σεβαστές και οι απόψεις του 10% που δεν γουστάρουν τον Μητσοτάκη και τον αποκαλούν Κουλη απαξιωτικά. Εμείς που είμαστε το 90% τον γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
      ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
      ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

      Διαγραφή
    2. Εσύ να γουστάρεις τον παπαραλεξη.(κοινός Λούλης).

      Διαγραφή
  9. ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ σας αρέσει δεν σας αρέσει συριζόπουλα είναι ηγέτης παλιάς κοπής .ΤΕΛΟΣ . ο θεός μας φύλαξε και δεν έχουμε κανένα Αλέξη ,Τασία, Πολάκης-βαρυμαγκάκης κλπ "δημοκρατικές" δυνάμεις να μας κυβερνάνε γιατί η Ισπανία και η Ιταλία θα φάνταζαν παράδεισος μπροστά σε αυτό που θα περνούσαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς λάθος καλέ μου ανθρωπάκο οποία κυβέρνηση και να είχαμε το ίδιο θα γινόταν μην πάλι σας παραμυθιαζουν όπως με το Μακεδονικό απλά σκεφτείτε ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει, μήπως μπορείς να φανταστείς τι θα μείνει από όλα αυτά τα έκτακτα μέτρα μετά και τι θα κοστίσει σε όλον τον κόσμο όλο αυτό? Μειώσεις μισθών, ρυθμίσεις που δεν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, κατασχέσεις σπιτιών, μαγαζιά να κλείνουν άνεργοι που τότε κάνεις δεν θα τους πληρώνει και όλα αυτά γιατί θα λένε ότι μας κόστισε πολύ η πανδημία οπότε πάλι εμείς θα γονατίσουν για να μπορέσει η οικονομία να πάρει τα πάνω της .Αυτοί βέβαια τις ιδιωτικές κλινικές τις χρυσοπληρώνουμε τώρα τα ΜΜΕ για να τιτιβιζουν όλη μέρα υπέρ τους και πόσα άλλα που εμείς οι φτωχοί το πνεύματι δεν γνωρίζουμε ακόμα. Σκέψου όλα αυτά και άλλα τόσα που πέρασαν από την αντίληψη σου το τελευταίο διάστημα και απάντησε μου μετά. Σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Ο Αλεξης ο αθεος δεν θα συνεργαζοταν ποτε με τον θεοσταλτο Τσιοδρα
      ...αρα θα ειμασταν χαμενη απι χερι!! Και απο την αλλη δεν μαρσαρει πολυ ο Αλεξακης....πολυ βραδυκαφτο φυτιλι!!! Γι αυτο και εσεις οι ελαχιστοι καντε ΤΟΥΜΠΕΚΙ!! Αντε θα φεξουν και για εσας τα μετρα του προθυπουργου!! Ο καλος θεουλης μαε προσεχει ακομη!!

      Διαγραφή
    3. Νομίζεις καλέ μου άνθρωπε ότι ήταν τυχαία επιλογή ο Τσιοδρας ??? Όχι βέβαια πολιτικό παιχνίδι και προεκλογικό του κουλη σας ο γιατρός με την χωρίστρα και αγκαζέ με την εκκλησία. Για φαντασου την απόφαση εν μέσω πανδημίας για το κλείσιμο των εκκλησιών να την έπαιρνε ο Τσίπρας τι θα γινόταν και θα λέγατε για τον άθεο ενώ για τον δικό σας γαργαριτσα λαμόγια ααααααα μιλάτε κιόλας χουντατσιδες μαυροψυχοι .

      Διαγραφή
    4. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
      Έχετε λυσσάξει,ξεφτιλισμένοι Συριζαίοι.

      Διαγραφή
  10. ΘΑ ΤΟΝ ΚΆΝΕΤΕ ΉΡΩΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΉ. ΘΑ ΦΆΜΕ ΚΑΛΑ😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αφήστε το παραμύθι της δεξιάς , του Μητσοτακέικου κλπ μπούρδες .κοιτάξτε το παρόν και τα θετικά της κυβέρνησης .είδαμε και την αριστερά της προόδου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΌΤΑΝ ΚΆΝΑΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ, ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΤΆ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΌΛΟΙ ΜΟΚΟ. ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ...... ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και εσύ καλέ μου ανθρωπάκο τι προτείνεις να γίνει με όλα αυτά που μας έτυχαν .να τα αφήναμε όλα στην μοίρα τους .για σκέψου εσύ και πές μου .ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν είπε αυτό απλά να ξέρεις ποτέ πρέπει να μιλήσεις και γιατί αυτό χαρακτηρίζει σοφό και σοβαρό άνθρωπο δεν ξέρω εσύ πως χαρακτηρίζει τον εαυτό σου ......

      Διαγραφή
  14. καλό μου ανθρωπάκι εσύ με τις θεωρίες σου .σίγουρα αριστερός δεν υπάρχει περίπτωση .όλο λόγια και απο πράξεις ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερός δεξιός καλέ μου βλέπεις καμμία διαφορά??? Εάν βλέπεις πες μου για να δω τα κριτήρια σου ...

      Διαγραφή
  15. Κυριάκο τον λένε τον πρωθυπουργό μας ,αφήστε το κούλης δεν μπορείτε να του βρείτε αρνητικά και αρχίζετε την ειρωνία. αυτά στους αριστερούς που τους αρέσουν και τα ξινά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και μόνο που κάθεστε κ μαλωνετε για κόμματα είστε άξιοι της μοίρας σας. Δεν είναι το θέμα ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας ούτε κανένας άλλος γιατί πολύ απλά είναι όλοι το ίδιο με εξαίρεση ελάχιστα άτομα που χάνονται μέσα στην πλειοψηφία και δεν μετράει καν η γνώμη τους. Τα ίδια θα ψήφιζε και ο ένας κ ο άλλος κ ο παραλλος. Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια γιατι ο μόνος που τα πληρωνει όλα στο τέλος είναι ο απλός λαός κανένας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.