Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Το σημαντικότερο κοινωνικό πρόβλημα στην Πέλλα λύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ


Άρχισε η απαλλαγή των 1200 εμπλεκομένων στο «ΑΘΗΝΑ» - Απόλυτη δικαίωση της προσπάθειας μου 2 ετών και μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που νομοθέτησε την λύση

Άρχισε η απαλλαγή των ΑΦΜ των 1200 εμπλεκομένων στο γνωστό τεράστιο πρόβλημα 25 ετών με την ΟΠ "ΑΘΗΝΑ". Ειλικρινά συγκινήθηκα όταν εμπλεκόμενοι μου τηλεφωνούν εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την επίλυση του θέματος από τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζοντας σε αυτό την προσωπική μου συμβολή μετά μια μεγάλη προσπάθεια περίπου 2 ετών.

Το σημαντικότερο κοινωνικό πρόβλημα στην Πέλλα λύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία για την υλοποίηση του Νόμου που ψηφίσαμε στον οποίο είχα την τιμή να είμαι και εισηγητής.

Στιγμές σαν αυτή σου δίνουν κουράγιο να παλεύεις για το δίκιο των ανθρώπων του μόχθου, να παλεύεις για τον τόπο σου. Για μένα ( όπως έμαθα και από την δουλειά μου) το βασικό σε έναν εκπρόσωπο του λαού είναι η δυνατότητα του να διερευνά λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και η αποτελεσματικότητα του να μπορεί να πείσει και να τις επιβάλλει.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Το σημαντικότερο πρόβλημα των σκοπιανών λύθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός θέλει αυτοπροβολή γιατί άραγε;

      Διαγραφή
    2. Πόσο βλάκας είσαι ρε φίλε; Μακάρι σαν τον Σηφάκη να ήταν όλοι οι βουλευτές του κοινοβουλίου. Φάτε τώρα τους Νεοδημοκράτες, που ένα πράγμα δεν έκαναν και τη Βόρεια Μακεδονία αναγνώρισαν και μάλιστα με συγχαρητήριες επιστολές, και τους επαγγελματίες και τους αγρότες τους ξέχασαν από την πρώτη στιγμή.

      Διαγραφή
    3. Είπε ο...Γιάννης....

      Διαγραφή
  2. Αυτός δεν είχε χαθεί σε ένα μονοπάτι προς τα σύνορα με τα Σκόπια μαζί του είχε και ένα φωτογράφο από εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κόψε την διχαστηκοτητα.
      Αυτό το σοβαρότατο θεμα για πολλους αγρότες που εκκρεμούσε χρόνια λύθηκε επί συριζα από Τζακρη και Σηφακη.

      Διαγραφή
    2. Εγώ έμαθα ότι κάθε βράδυ παει κρυφά μόνος του με φτυάρι κασμα και φανάρι πετρελαίου και σκάβει τον δρόμο προς σκοπια ο Σηφάκης γιαυτο Έχει χαθεί απλά εχθές βγήκε σε σημείο που έχει σήμα και είπε να στείλει μια ανακοίνωση μην τον ξεχάσουμε κιόλας

      Διαγραφή
  3. Μη φοράτε παρωπίδες και να είστε ειλικρινείς. Ο Σηφάκης το ξεκίνησε και το έλυσε όταν όλοι έλεγαν ότι δεν γίνεται! Για να λεμε αληθειες. Τα υπολοιποα για εσωτερικη καταναλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η δικιά σού αλήθεια εκτός από έκθεσης ιδεών και ο Σηφάκης και η Τζάκρη δεν έκαναν τίποτα άλλο το ίδιο κάνουν και αυτοί που είναι σήμερα μόνο λόγια

      Διαγραφή
  4. Ο σηφακας χάθηκε, τον έφαγε η μαρμαγκα;
    Ο κόσμος καίγεται μήνες τώρα ήταν και βουλευτής που είναι η αγωνιστηκοτητα του. Εποχιακός ήταν σαν τα σπαραγια ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμφανίστηκε ορίστε. Φοβήθηκε μη του πάρουν τη μπουκιά απ το στόμα.

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνει! τουλάχιστον δεν μας κουράζει σαν την άλλη κάθε 2 μέρες και ανακοίνωση

      Διαγραφή
    3. Καλά κάνει; δλδ αυτό φοβήθηκε;
      Τον εθαψες μια κι έξω με ένα σχόλιο.

      Διαγραφή
    4. οχι ρε άλλα η άλλη μας τα εχει κανει κουδούνια κάθε μέρα !!! και είναι σε βάρος της αυτός λέει τι να μιλήσω 4 χρόνια δεν έκανα τίποτε τώρα να αρχίσω τις θεωρίες.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στον κ.Σηφάκη. Η συμβολή του στην επίλυση του προβλήματος ήταν καθοριστικής σημασίας. Θα ήταν λάθος να μην ευχαριστήσουμε όμως και τους βουλευτές της ΝΔ του νομού, που επιτάχυναν τις διαδικασίες. Η ταλαιπωρία που περάσαμε όλοι όσοι μας ενέπλεξαν χωρίς να φταίμε σε τίποτα, ήταν άνευ προηγουμένου, σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς για τον τρόπο που λειτουργεί η δικαιοσύνη στην χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.