Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια διαφορετική συναυλία από... τους δρόμους της Αθήνας (βίντεο)


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβηκε σε ένα φορτηγό μαζί με τους μουσικούς της και με αυτό γυρίζει σήμερα (25/04) την Αθήνα τραγουδώντας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι για την ιδιαίτερη αυτή συναυλία της και πηγαίνει από γειτονιά σε γειτονιά του κέντρου της πρωτεύουσας.

Όπως είναι φυσικό, όσοι Αθηναίοι έτυχαν να περνούν από το δρόμο σταμάτησαν για να τη φωτογραφήσουν, αλλά το ίδιο έγινε και με πολίτες που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να την απολαύσουν.   
Πηγή: newsbobm.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πιο προκλητικό και προσβλητικό πεθαίνεις. Την στιγμή που πιέζουν με καραντίνα όλη τη χώρα τα πρόστιμα πέφτουν βροχή ο κόσμος πεινάει και κάποιοι αυτοκτονούν από κατά θλίψεις είναι το λιγότερο προκλητική και προσβλητική η απόφαση του Δημάρχου να κάνει τέτοιου τύπου φιέστες στον πρωθυπουργό και να το ας προλαμβάνουν κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.
    ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖ@@@ΓΕΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Μεγάλη εβδομάδα απαγορεύτηκε η περιφορά του επιταφίου για να μην βγει έξω ο κόσμος !!! Εχθές όμως επιτρέπονταν να βγουν όλοι αυτοί έξω και να διασκεδάζουν !!! Κύριε πρωθυπουργέ την Μεγάλη Παρασκευή που ήσασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο για την εκκλησία ισχύει το μένουμε σπίτι,για όλα τα άλλα σιωπή,την Μεγάλη Εβδομάδα σε κάθε ναό αστυνομία,στα τζάμια καμία αστυνομία και ας ακούγονται από τα μεγάφωνα μόνο ΝΤΡΟΠΉ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα έλεγες αλήθεια , αν αυτό γινόταν επί Σύριζα; Αφρούς θα έβγαζες!!!

      Διαγραφή
  5. Ο αθεϊσμός συνδυασμό με τον φόβο μήπως και φανεί η δύναμη της Θείας Κοινωνίας σας οδηγεί σε κινήσεις που στο τέλος όμως θα σας αφήσουν ξεβράκωτους. Θα είναι τέτοιος ο ξεπεσμός σου κύριε Κούλη που και η ίδια η ιστορία όταν θα φτάνει στο όνομα σου θα γυρνάει σελίδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε υποκριτή , φαντάζομαι τι μάσκες και γάντια φοράς όταν πηγαίνεις στο Super Market.

      Διαγραφή
    2. Χειροκροτήστε την κοντή από την Λέσβο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.