Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τακτοποίηση οφειλών στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΛΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΑΡΟΧΗ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2020 ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2020 Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΟΙΚΙΑΚΗ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

Επικοινωνια:
Τηλ. 2384024590
Email deyaalmopias@gmail.com
Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.