Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεές μασκών προστασίας από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας»


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» , στα πλαίσια της φιλανθρωπικής του δράσης προσέφερε ποσότητα μασκών προστασίας για τις ανάγκες των αυξημένων υποχρεώσεων τους, στο Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, Δ.Ε.Υ.Α.Πέλλας, Διέυθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, Πυροσβεστική Υπηρεσία Εδέσσης, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας.
Θερμές ευχαριστίες προς τους κυρίους Θεοδωράκογλου-Μητακίδη(Συνεργείο αυτοκινήτων) για την συμβολή τους στις φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, αλλά και συνδράμουμε ουσιαστικά στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοιού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε πρέπει να δείξουμε ανθρωπιά αγάπη στους μοναχικούς και ηλικιωμένα ζευγάρια που είναι σε απομακρυσμένα χωριά μακριά από φούρνους φαρμακεία σούπερ Μάρκετ.
    Εθελοντές και δημοτική αρχή πρέπει να γίνουν πακέτα αγάπης και να πάμε σε όλους αυτούς μια πράξη που θα μείνει στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστα η ένωση αρτοποιών έπρεπε να
    προσφέρει ψωμί σε όλους τους ηλικιωμένους σε αυτή την δύσκολη περίοδο πελάτες τους είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.