Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικές δομές της Πέλλας επισκέφθηκε ο Λάκης Βασιλειάδης (φωτο)



Επίσκεψη σε σημαντικές δομές της Πέλλας για την αντιμετώπιση της πανδημίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας. Σκοπός του Βουλευτή ήταν αφενός να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις των δομών, και αφετέρου να ευχαριστήσει και να εμψυχώσει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς και διοικητικό προσωπικό που αυτές τις μέρες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης.
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και συνομίλησε με το Διοικητή κ. Χρήστο Σμία, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χρήστο Κοντοβίτση, την Υπεύθυνη Ιατρό της ΜΕΘ και Πρόεδρο της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων κα. Έφη Ταμβίσκου, τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Μπαδινάκη και ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, όπου παρέδωσε, ως συμβολική δωρεά, γάντια προστασίας για το προσωπικό στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πέτρο Περδικάτση. Τελευταίος σταθμός ήταν το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου συνομίλησε με τον Αν. Διοικητή κ. Ευάγγελο Λόγγο, το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιο Κουτσό, την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Παγώνα Ντιούδη, τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Συμεών Φωστηρόπουλο, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Μαντοκούδη, γιατρούς και προσωπικό.
Ο Βουλευτής ευχαρίστησε άπαντες για την προσφορά τους από την πρώτη γραμμή του μετώπου εναντίον του κορωνοϊού και τους ξεκαθάρισε πως η πολιτεία είναι δίπλα τους αυτή τη δύσκολη ώρα. Ήδη τα νοσοκομεία ενισχύονται με επικουρικό προσωπικό σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην Πέλλα, η οποία, δυστυχώς, έχει πληγεί και θρηνεί θύματα από τη νόσο COVID-19. Η εμπειρία του προσωπικού σε συνδυασμό με τα πολύ αυστηρά μέτρα περιορισμού μετακινήσεων που όλοι οι Έλληνες έχουν πάρει και συνεχίζουν να εφαρμόζουν, έχουν μειώσει σημαντικά την πίεση προς το σύστημα υγείας. Αναφορικά με την Πέλλα, προς το παρόν υπάρχει εύρυθμη λειτουργία των δομών και επαρκές υγειονομικό υλικό.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. και μετα ρε λακη θελετε να κατσει ο κοσμος μεσα
    τι δουλεια ειχες να πας εσυ στα νοσοκομεια την ωρα που οι ανθρωποι εκει κανουν το καθηκον τους
    η δικη σουλεια ειναι να δινεις το καλο παραδειγμα και να κατσεις σπιτι να κανεις πραξη το μνμ του προεδρου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΈΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΚΛΑΜΑ.Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΆΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.ΑΛΛΟΙ ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΎΟΥΝ ,ΆΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΆΝΩ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΏΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φίλε αν δεν είναι οι βουλευτές, οι δήμαρχοι και οι αιρετοί στις επάλξεις ποιοι θα είναι, το βρισιμο αύριο αυτοί όμως θα το φάνε άντε , δεν βγαίνουν λέμε χάθηκαν είναι εκεί λέμε τι δουλειά έχουν;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΊΛΕ 12,04 Η ΕΝΤΟΛΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ; ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΠΆΛΞΕΙΣ ;,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΒΌΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΕΔΩ Η ΒΟΥΛΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΌ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΙΆ .ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ.ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΕΞΟΡΓΊΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΆΞΗ ΤΟ ΜΝΜ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΆ ΛΕΕΙ Ο 11,22 ΚΑΙ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΔΕΝ ΒΡΊΖΩ ,ΚΡΊΝΩ ΚΑΙ ΈΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΜΕ ΔΕΔΟΜΈΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΆΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Πρόεδρος γιατί πήγε στο Σωτηρία ; Άλλοι βουλευτές γυρνάνε στους νόμους τους , εμείς δυστυχώς δεν έχουμε και πολλούς βουλευτές να μένουν εδώ, μένουν στην Αθήνα.

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Λάκη τα πικρόχολα σχόλια μάλλον προέρχονται από τους μόνιμους κάτοικους Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 12,04, άστο, μην το κουράζεις.Κανενας δεν πήγε βόλτες σε νοσοκομεία ούτε βουλευτης ούτε δημαρχος,ούτε νομάρχης,σε πανελλαδικό επίπεδο,και μην επικαλεστείς την επίσκεψη του Προθυπουργου ,αυτή έγινε κάτω από αυστηρά υγειονομικά μέτρα κλπ.Όλοι πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως πιθανοί φορείς για να προστατευσουμέ στους συνανθρώπους μάς,πολύ περισσότερο δεν επισκεπτόμαστε, σε αυτήν την περιοδο νοσοκομεία .
    Και δεν γυρνάμε στους δρόμους ,όταν απαγορεύουμε τους άλλους να το κανουν με ποινή προστιμου.Και αυτό θα περασει...Και θα βγούμε πρότυπα και νικητές!! Καρατζοβα μην με λογοκρίνεις , σε παρακαλώ,άφησε με να περάσω το μήνυμα.
    "Μένουμε σπίτι,Βγαίνουμε Νικητες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις μπορώ να σου αναφέρω πάνω από 60-70 βουλευτές σε όλη την Ελλάδα, θέλεις; Γράψε το όνομα σου...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.