Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιδράσεις για την κίνηση Βαρουφάκη να μεταβεί στην Αίγινα


Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη να μεταβεί στο εξοχικό του στην Αίγινα με πλοίο της γραμμής, αψηφώντας τους σχετικούς περιορισμούς, ενώ αρνήθηκε να δείξει τα έγγραφα μετακίνησης στους Λιμενικούς επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα.

Το Λιμενικό του νησιού συνέταξε δικογραφία, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λαγκαδιανός. Ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 δικαιολόγησε την μετακίνησή του λέγοντας πως μένει στην Αίγινα, και επέστρεφε από την Αθήνα, όπου είχε λάβει μέρος σε συνεδρίαση της Βουλής την Πέμπτη.

Σφοδρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη που αψήφισε την καραντίνα και πήγε στην Αίγινα, άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο Open και στην εκπομπή Τώρα ό,τι συμβαίνει», ο Στ. Πέτσας επεσήμανε ότι ο κ. Βαρουφάκης αφενός «θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη που δεν σταμάτησε στον έλεγχο του Λιμενικού».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το tweet του κ. Βαρουφάκη που λέει ότι επέστρεψε στο σπίτι του από τη Βουλή, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 θα πρέπει να αποδείξει ότι στην Αίγινα είναι το σπίτι του, η μόνιμη κατοικία του. «Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει ό,τι προβλέπεται» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ .Πέτσας σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες και πρόσθεσε ότι «δεν έχω ακούσει κανένα παρόμοιο περιστατικό από βουλευτή».

Πηγή: ΕΡΤ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ε η μαγκιά δεν κρύβεται αρχηγός κόμματος πως να πάει η Έλλαδα μπροστά με αυτούς τους 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάθε τι ισχύει για βουλετες κ.λ.π και κατόπιν σχολίασε.
      το γύρισαν το παραμύθι οι καταγγέλλοντες ότι δεν μίλησε καλά στους λιμενικούς

      Διαγραφή
    2. Τι ισχύει να πηδάνε τον λαό

      Διαγραφή
    3. Για φώτισέ μας ρε αστροπελέκι τι ισχύει σε μια δημοκρατία για τους βουλευτές που δεν ισχύει για τους ιθαγενείς;
      Αηδία έχετε καταντήσει.

      Διαγραφή
  2. πρέπει να θεσπιστεί νόμος για ευθύνη ψηφοφόρων το καθε φρούτο το βγάζουν στην βουλή και μάλιστα τον έστειλαν να διαπραγματευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε βρε άνθρωπε τι ακριβώς έγινε !!!Διασταύρωσε την κάθε είδηση , διαβάζοντας και άλλες πηγές , κοτζάμ διαδίκτυο , δεν είναι τόσο δύσκολο!!!Επειτα γράψε ότι θέλεις .Είσαι κλασική περίπτωση του ΗΜΙΘΑΘΗ που τα Μ.Μ.Ε τον κάνουν ότι θέλουν.Είναι και οι εκκλησίες κλειστές να ζητήσεις μετάνοια για τα συμπεράσματα που βγάζεις!!!

      Διαγραφή
  3. Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων... χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Βαρουφάκης ο άρχοντας!ευτυχώς κάνανε το λάθος και δείξανε γρήγορα τα δόντια τους .τι θα παθεναμε από αυτούς όλους.τουσ πήραμε χαμπάρι .η χούντα μπροστά τους δεν θα ήτανε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλους εμάς του θνητούς ισχύουν όλα,γιαυτους τίποτε όλοι τρεχουν από δω και από κει,κάνουν ότι γουστάρουν, ρε ουστ από δω λαμόγια του συστήματος πουλημενοι άχρηστοι τομάρια που τρώτε τον ελληνικό λαι,σας βαρέθηκαν όλοι,ανθελληνες καταστρέψατε όλοι σας την πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΟΙ ΡΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
    Ο ΑΛΛΟΣ, ΡΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ, ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΓΛΕΝΤΙ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΙΣΜΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ολα αυτα στοιχεια εχεις ή ειναι λογια του αερα. Συγκεκριμενα πραγματα. Αλλιως μιλας σαν τους βουλευτες μας...... ΑΟΡΙΣΤΑ.

      Διαγραφή
  7. Καλά τους ξηγηθηκε ο βαρουβ. Θέλησαν να τον απομωνοσουν αλλά δε μασάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.