Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοποριακή εφαρμογή άδειας εξόδου του Δημήτρη Τουτζάρη από την Πέλλα


Ο Δημήτρης Τουτζάρης από την Πέλλα αν και δεν είναι προγραμματιστής,  δημιούργησε ένα Android app το οποίο είναι σχετικό με τον Κορωνοϊό. Είναι μια ΔΩΡΕΑΝ πρωτοποριακή εφαρμογή στο play store  στην οποία, βάζεις τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, τα οποία ζητάει το 13033) και επιλέγεις το κουμπί με τον λόγο που θέλεις να πάρεις την άδεια εξόδου. Η ευκολία στην εφαρμογή είναι ότι αποθηκεύεις τα στοιχεία σου και έτσι δεν χρειάζεται να τα πληκτρολογείς κάθε φορά, γλυτώνοντας έτσι πολύ χαμένο χρόνο!

Αυτή η εφαρμογή φτιάχτηκε κυρίως για τους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι δυσκολεύονται να γράφουν SMS. Θα είναι όμως και παιχνιδάκι για τους νεότερους που είναι expert με την τεχνολογία!

Την εφαρμογή θα την κατεβάσετε από εδώ

Δείτε στο βίντεο τη λειτουργία της εφαρμογής: 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Είναι αυτοματοποίηση διαδικασίας. Δεν στέλνει δηλαδή το μήνυμα από μόνη της. Απλά γράφει το κείμενο και το μεταφέρει στην εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΛΑΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΠ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια φίλε μου μπράβο πολύ χρήσιμο εργαλείο κυρίως για ηλικιωμένους.Μπορουμε να το κοινοποιησουμε στους φίλους μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.