Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών (φωτο)



Παράσταση στην πύλη του Νοσοκομείου Γιαννιτσών το μεσημέρι, στο πλαίσιο της σημερινής Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την Υγεία (7/4/2020), πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ. 
Μοιράστηκαν ανακοινώσεις στους υγειονομικούς, καλώντας τους να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους, για την προστασία, όχι μόνο την δική τους, αλλά την προστασία και τη ζωή του ίδιου του λαού μας. 
Επιπλέον εκφράστηκε η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση, αλλά  και η στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαια αιτήματα για μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, βοηθητικού προσωπικού. Εξάλλου αυτό αποτυπώνονταν στο πανό : ¨Στη μάχη των υγειονομικών στηρίζεται η ΥΓΕΙΑ μας, στον αγώνα όλου του λαού η  ΥΓΕΙΑ με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας¨. 
Στην πύλη του Νοσοκομείου παραβρέθηκε η δημοτική σύμβουλος  Πέλλας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Ολυμπία Παπαδοπούλου, και ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, Μπάμπης Αποστολίδης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.