Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων ανάλογα με τα αποτελέσματα ελέγχων


«Η χώρα μας πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, να παραμείνουμε συνεπείς να τηρούμε τα μέτρα για να προχωρήσουμε σταδιακά στην άρση τους», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ την Κυριακή του Πάσχα, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Επίσης δήλωσε ότι σταδιακά θα ελεγχθούν οι κρίσιμες ομάδες, δηλαδή οι ευπαθείς ομάδες και όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ώστε ανάλογα με το επίπεδο ανοσίας του πληθυσμού να ξεδιπλωθεί η στρατηγική σταδιακής επαναφοράς στην κανονικότητα.

Επέμεινε στο σταδιακό χαρακτήρα απόσυρσης των μέτρων και τόνισε ότι δράσαμε εγκαίρως και συνεχίζουμε και έχουμε επάρκεια υλικών για να εξασφαλίσουμε τα μέσα σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή. Παράλληλα ανέφερε ότι στόχος είναι να μην υπάρξει κάποια υποτροπή και να υπάρξει προετοιμασία για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου κύματος.

Προανήγγειλε την αύξηση των κλινών των ΜΕΘ, ενώ αναφέρθηκε στις εγκρίσεις για νέες προσλήψεις προσωπικού, κυρίως νοσηλευτικού και άλλων ειδικοτήτων.

Αποκτήσαμε την εμπειρία και έχουμε τα εργαλεία για να μεταρρυθμίσουμε το ΕΣΥ και να γίνει πιο αποτελεσματικό για τους πολίτες, ανέφερε χαρακτηριστικά και δήλωσε αισιόδοξος για την παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται με στόχο την ανακάλυψη σχετικού εμβολίου.

Στη χώρα μας στους 110 ανέρχονται οι νεκροί από την πανδημία στη χώρα μας, και 2.235 είναι τα κρούσματα. 67 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 39 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: ΕΡΤ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. πιος κορονοιος και πρασινα αλογα μια γριπη ειναι απο την πεινα που παγκοσμιος πεθενουν 1.500.000 ενδιαφερθεηκε κανενας;την ορθοδοξια και τον χριστο χτυπαν αυτο ειναι το προβλημα τους.χεστηκαν για τον κοσμο και την οικονομια.ξηπνατε ειδατε τι εγινε το πασχα τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθάνατη Ελλάδα!!! Με τους λεβέντες σου. Όλοι σε ζηλεύουν και θέλουν να σε βλάψουν. Δεν υπάρχει κωρονοιος. Μόνο ψεκασμενοι.

      Διαγραφή
    2. Προσοχή σαν τα μάτια μας τους ψεκασμενους τους θέλουμε να πετάνε καμία μλκια να περνάει η ώρα δεν περνάει η ώρα ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Καλα εσυ στον κοσμο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μέτρα -καραντίνα απέδωσαν καρπούς χάριν του φιλότιμου του λαού, αλλά και της αυστηρότητας των μέτρων που επεβλήθησαν καλώς ,ή κακώς ! Η Ελλάδα μαζί με τις χώρες του ανατολικού μπλοκ μετρά τα λιγότερα θύματα, όχι μονο χάριν των έγκαιρων περιοριστικων μέτρων, αλλα λογω της μικρότερης πυκνότητας πληθυσμού, λόγω του μικρότερου οικονομικού και εμπορικού αναστήματος συναλλαγών με την Κίνα, με άλλες ισχυρές χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία κ.λ.π. Σημασία έχει ότι οι κυβερνώντες δεν ξόδεψαν τίποτε παραπάνω : Δεν προσελήφθη ούτε ένας γιατρός, ούτε ένας νοσηλευτής, ούτε ένας οδηγός ασθενοφόρου!Αλλα δόθηκαν παραπάνω από 100 εκατομύρια σε ιδιωτικές κλινικές χωρίς να προσφέρουν ούτε ένα κρεβάτι, σε φιλικά προσκείμενα κανάλια που στηρίζουν το "έργο"της κυβέρνησης, σε καμπάνιες κλπ. Αλλά ο κορονοϊός θα ξανάρθει! Το φθινόπωρο, ίσως μεταλλαγμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:19 μην διαβάζεις πολύ ΑΥΓΗ σε χαλάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη φοβάσαι δεν διαβάζω καθόλου Αυγή αλλά ούτε και Μακελειό ! Πάντως δεν το περιμένατε η Δεξιά του Κυρίου να καταργήσει τις Χριστιανικές μας γιορτές, με αυστηρότερα μέτρα κι απο την Πρώην Κομμουνιστική Ρωσία. Εκλέξατε Μασόνους,Αντίχριστους, όργανα πειθήνια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Μαφίας

      Διαγραφή
  5. ετοιμαστιτε τωρα για 5 μνημονιο και μετα να μηλατε παλι για ψεκασμενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσο για τους 5:34 και 6:40 πρεπει να ειναι καλοβολεμενεη νεοδιμοκρατες για αυτο βλεπουν ψεκασμενους και οχι την πραγματικοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μητσοτακη αυτό που έκανες στον ΠΑΟΚ θα το πληρώσεις πολύ ακριβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκλεισαν τον κόσμο με βία μέσα και γλεντάνε με εκατομμύρια.
    Θα το πληρώσουν ακριβά όχι μόνο απ τον παοκ αλλά δυστυχώς θα το πληρώσει και ο λαός μ αυτήν την επιλογή του. Έρχεται και θα είναι πιο πικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:59 όταν κοιμάσαι και ονειρεύεσαι άλλαξε και κανένα πλευρό θα πιαστείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.