Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα


Tο Σάββατο 11/4/2020, συνεδρίασε η Διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας με συμμετοχή της βουλευτή Θεοδώρας Τζάκρη και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής  Γνωσούλας  Χαϊλατζίδου. Σκοπός της τηλεδιάσκεψης και βασικό θέμα της τρίωρης συνεδρίασης ήταν η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης λόγω του κορωνοϊού τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νομού, αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν σε οικονομικό, εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο και τα βιώνει ήδη  ένα μεγάλο μέρος και των κατοίκων του νομού μας, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.
Τη συνεδρίαση άνοιξε ο συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ, σ. Π. Γάγκλιου τονίζοντας την αναγκαιότητα της έντονης δραστηριοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας καθώς στην παρούσα συγκυρία η ανεπάρκεια  και οι τακτικισμοί της Κυβέρνησης είναι ορατοί δια γυμνού οφθαλμού.
Ακολούθως τοποθετήθηκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, Θ. Τζάκρη η οποία ενημέρωσε κατ αρχάς για τη δυναμική της προσπάθεια στο Κοινοβούλιο με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων του νομού μας, αλλά και τις παρεμβάσεις της σε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Η βουλευτής άσκησε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για την επιλογή της να αποπροσανατολίζει και να εξαπατά τον ελληνικό λαό  και με προκάλυμμα πάντα την απειλή της πανδημίας του κορωνοϊού να επιχειρεί "δουλίτσες" σκοτεινές, αδιαφανείς και αντιλαϊκές, ξένες προς το δημόσιο συμφέρον, που εξυπηρετούν, κατά την πάγια στάση της Ν.Δ, συμφέροντα των φίλων και των υποστηρικτών της, αλλά και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.
Η Θ. Τζάκρη εστίασε στην αθλιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών που δια του υπουργού κ. Θεοδωρικάκου καπηλεύεται το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ  του ΣΥΡΙΖΑ και τα έργα που είχαν ενταχθεί και δημοπρατηθεί από αυτό , μέσα στο 2019.
Μέσα στα έργα που είχαν χρηματοδοτηθεί από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ ήταν και Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ (ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ),προϋπολογισμού 394.308,94€ , το οποίο δημοπρατήθηκε στις 28/2/2019 και βρίσκεται ήδη στη φάση της υλοποίησης με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. Το μόνο που έκανε ο κ. Θεοδωρικάκος δηλ ήταν να "βαφτίσει" το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ σε ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.
Ομοίως, χωρίς κανένα σεβασμό προς τον ελληνικό λαό, η Κυβέρνηση και πάλι με προκάλυμμα τον κορωνοϊό, ανέθεσε σε ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία έναντι προμήθειας να μοιράσει τα  11 εκ. € στα ΜΜΕ της χώρας με αδιαφανή κριτήρια για την προώθηση της καμπάνιας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, αντί αυτό να γίνει με απόφαση του αρμοδίου Υπουργού αναρτητέα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με συγκεκριμένα κριτήρια και αναλυτική κατάσταση των ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν και των ποσών που έλαβαν. Άλλα 13,5εκ € μοιράστηκαν στις Περιφέρειες για να τα διανείμουν και αυτές στα δικά τους ΜΜΕ. Χωρίς διαύγεια .χωρίς να τηρηθεί το προβλεπόμενο νομοθετικό πλαίσιο.
Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στη διαδικασία διασφάλισης κλινών ΜΕΘ από ιδιωτικές κλινικές με διπλασιασμό της ημερήσιας αποζημίωσης από 800 στα 1.600 €.
Προκλητικός και ο τρόπος που χαρίστηκαν 80 εκ σε ιδιωτικά ΙΕΚ για την επιμόρφωση των επιστημόνων. Προκλητικά αυξήθηκαν έως και διπλασιάστηκαν οι μισθοί των διευθυντών και συμβούλων των ΔΕΚΟ, προκλητικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί απαλλάχθηκαν από την υποχρέωσή τους για  καταβολή της ετήσιας δόσης τους, ύψους 21 εκ ευρώ, για τις άδεις  λειτουργίας τους.
 Όλη αυτή η διαχείριση του δημοσίου χρήματος με αδιαφανείς όρους και διαδικασίες δεν επιτρέπεται να γίνεται από φορείς της κυβέρνησης.
Η κυρία Τζάκρη αναφέρθηκε ακόμη σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που ανέλαβε για  την στήριξη των παραγωγικών τάξεων και πιο συγκεκριμένα των αγροτών και των κτηνοτρόφων που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα .Πιο συγκεκριμένα ενημέρωσε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τις ερωτήσεις που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο για την άρση του ρωσικού εμπάργκο για τα ελληνικά νωπά και κονσερβοποιημένα προϊόντα κατά την εισαγωγή τους στην ρωσική αγορά, την κατάθεση ερώτησης για την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την εξασφάλιση διαθεσίμου εργατικού δυναμικού εκ μέρους της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες του νομού μας με τις τραγικές ελλείψεις εργατικού δυναμικού για την συγκομιδή των καλλιεργειών,  καθώς μπαίνουμε σε περίοδο συγκομιδής και είναι άγνωστο πως αυτή θα πραγματοποιηθεί, την στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων και τις ελλείψεις του ΕΛΓΑ καθώς δεν είχε γίνει ούτε η σύμβαση του ΕΛΓΑ με τον ανάδοχο για την χαλαζική προστασια με εναέρια μέσα. Το ίδιο τραγική είναι η κατάσταση των μικροεπιχειρηματιών και των εργαζόμενων σε μικρές επιχειρήσεις, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης πλέον και αναφέρθηκαν τα συγκεκριμένα μέτρα που έχουν προταθεί από την ίδια και σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξή τους (ένταξη όλων των ΚΑΔ των ελεύθερων επαγγελματικών, αυτοαπασχολουμένων και επιστημόνων στα μέτρα στήριξης, αναστολή διακοπής συμβάσεων για ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, internet, μείωση ενοικίων ακόμη και φυσικών προσώπων κλπ). 
Στο ίδιο πλαίσιο και οι εκτιμήσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Γνωσούλας Χαϊλατζίδου ,η οποία τόνισε ότι με ημίμετρα προσπαθεί η Κυβέρνηση να δημιουργήσει εντυπώσεις. 

Παρέλαβε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που το ενδυνάμωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καθιστώντας το ικανό να ανταποκριθεί στην πρόκληση του κορωνοϊού , πρόκληση που θα μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά αν δεν ακύρωναν 10.000 προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, υγειονομικού προσωπικού γενικότερα.
Χαοτική η κατάσταση στην Παιδεία. Σε ομηρία μαθητές  υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και  οι γονείς  τους ,καθώς το Υπουργείο παίζει με την εξεταστέα ύλη και την ημερoμηνία διεξαγωγής των εξετάσεων. 
Ένα κομφούζιο επίσης με τους φορητούς Η/Υ που έταξε η Υπουργός στους μαθητές. Θα δοθούν; σε ποιους πότε ;
Η παραβίαση των δικαιωμάτων, εργασιακών, αλλά και ανθρώπινων είναι ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, τόνισε η σ. Γνωσούλα Χαϊλατζίδου. Δεν είναι παρά κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος των γιατρών και όλων των υγειονομικών να έχουν άποψη για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν μέσα στα νοσοκομεία και να την καταθέτουν.
Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση από πλευράς Κυβέρνησης είναι τέτοια η αγωνία της να δωρίσει στους χρήσιμους σε αυτήν μερικά εκατομμύρια  που δεν της επιτρέπει να επιληφθεί των πραγματικών προβλημάτων. Προκαλεί φτωχοποίηση  με την κατασπατάληση της προίκας που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αδιαφορεί για τις παραγωγικές και κοινωνικές τάξεις που την αντιμετωπίζουν.
Σε καταγγελία των Κυβερνητικών επιλογών προέβησαν όλοι οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη. Με πολύ επαρκείς διερευνήσεις και στοχευμένες έρευνες, τίθενται  ζητήματα που εγείρονται λόγω της κατάστασης που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός αλλά και η αντιμετώπισή του και στο  Νομό μας, τοποθετήθηκαν και έκαναν προτάσεις όλοι οι ομιλητές.

Άπαντες οι συμμετέχοντες  συμφώνησαν ότι και ως αντιπολίτευση ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να αναλάβει τη στήριξη των πληττόμενων τομέων της τοπικής κοινωνίας(γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, τουρισμός, μικρή επιχείρηση),αλλά και των ευάλωτων οικονομικά παραγωγικών τάξεων, με αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, όπως θα πράξει και σε επίπεδο κεντρικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  και στο νομό Πέλλας με όλες τις δυνάμεις του, με τα κομματικά όργανα, με τα μέλη του και την βουλευτή του σε θέση μάχης είναι αποφασισμένος να παλέψει για την ενημέρωση και την πληροφόρηση των πολιτών γι αυτά που πραγματικά συμβαίνουν (και όχι αυτά που προβάλλουν τα καλοταϊσμένα κανάλια), για την ενίσχυση της λειτουργίας των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών με προσλήψεις προσωπικού και όχι με αποσπάσεις από τα Κέντρα Υγείας που αποδυναμώνουν την Πρωτοβάθμια Υγεία, για την επόμενη μέρα στον τουρισμό και την αγροτική ανάπτυξη. 
Για τη Δημόσια δωρεάν παιδεία, για τα δικαιώματα, για το σεβασμό στον πολίτη και στις αρχές της Δημοκρατίας. Για τη δημιουργική λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών παραγωγικών φορέων."
Σε καμία περίπτωση δεν θα αδρανήσουμε και δεν θα παραμείνουμε θεατές στην προσπάθεια της Κυβέρνησης και των εκπροσώπων της στο Ν.Πέλλας να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την υγειονομική κρίση και να την κεφαλαιοποιήσει πολιτικά εις βάρος των συμπολιτών μας, σε καμία περίπτωση δεν θα απεμπολήσουμε τη δυνατότητά μας να αποκαλύπτουμε ψευτιές, εξαπάτηση, απόπειρες χειραγώγησης και σκοτεινές και ανορθόδοξες επιλογές. Συνεχίζουμε με ένταση το κοινοβουλευτικό μας έργο. Αφυπνίζουμε την κοινωνία. Αυτοί στα κανάλια και εμείς στα social media. Αυτό είναι το μήνυμα και η υπόσχεση που διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πέλλας στους πολίτες του νομού, όπως προέκυψε από τη τηλεδιάσκεψη της 11ης Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Μάλλον εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σας έχει πιάσει πανικός με την μέχρι στιγμής αδιαμφισβήτη επιτυχία της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.Σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνεται η σημαντικότητα της ψήφου και το πόσο σημαντική είναι η επιλογή ηγεσιών. Ο Τραμπ με τον Ερντογαν ανοίγουν ομαδικούς τάφους σε πάρκα και ο Τζόνσον βγαίνει από την εντατική. Φαντάζομαι τον Πολάκη να βγαίνει στις καθημερινές ενημερώσεις του Τσιόνδρα και να λέει προς τον κορωνοιο "Ολοι σας και μόνος μου ΣΑΣ ΈΧΩ" και την κυρά Τασία να μοιράζει γεμιστά έξω από τα νοσοκομεία για όσους λιάζονται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέει ο Πολακης.
      Αυτός γνωρίζει πολύ καλύτερα τα θέματα υγείας από όλους σας, γιατι και πρόσφερε στην υγεία και πάλεψε και δεν έφαγε ούτε 1€! φίλοι της ΝΔ.
      Γι αυτό μπορεί και έχει το κεφάλι ψηλά και τα λέει όπως σας πρέπει και καλά κάνει.
      Σας έχει δεν τον έχετε.

      Διαγραφή
    2. Όσο είναι εκτός φυλακής, έχει δικαστικές εκκρεμότητες συντρόφια

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε πυροβολημενε άχρηστε που προσπαθεις να μαυρισεις τον Πολακη. Αυτοί είστε, τους καθαρούς δεν τους αντέχετε γιατί είστε μέσα στη λάσπη μέχρι το λαιμό.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή σας.εν μέσω πανδημίας να λέτε τέτοια πράγματα.σασ σιχαθεικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ανώνυμε 7:00 δεν ντρέπεσαι να μιλάς για ντροπή εν μέσο πανδημιας; Ποιο είναι δηλαδή το τόσο ντροπιαστικο από όλα αυτά που διάβασες;
      Πες μας περιμένουμε.
      Γουστάρεις να εθελοτυφλείς κοιτώντας πάντα το δέντρο για προφανείς λόγους.

      Διαγραφή
  3. Όλες οι βαλκανικές χώρες την ίδια επιτυχία με την Ελλάδα έχουν αλλά η κυβέρνηση εμμένει να μας συγκρίνει με Ιταλία, Ισπανία για ποιο λόγο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρίνεται με τις δυτικές χώρες γιατί ευκολοτερα σπέρνει το φόβο με σκοπό την υλοποίηση των στόχων της και φυσικά έτσι δείχνει πως παράγει έργο και καλά.
      Τα γνωστά της ΝΔ.
      Εάν είναι έτσι η δημοκρατία κύριοι της ΝΔ καλύτερα να φουνταρετε σε καμία πηγαδα.

      Διαγραφή
  4. Κατώτεροι των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κορωνοιος ξεκίνησε και εξαπλώθηκε από την κουμουνιστικη Κίνα συντρόφια με τό άριστο υποτίθεται σύστημα υγείας . Ο Θεός φύλαξε που δεν ήσασταν εσείς στην κυβέρνηση σε συνδυασμό με την επίθεση στον Έβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε ναι μωρέ ενώ εσείς νεοδημοκράτες τα θέλετε όλα ιδιωτικά τα κέντρα υγείας για να εξυπηρετούνται οι έχοντες και τα φιλαράκια σας αλλά σήμερα στην Ελλάδα τον δικό σας τον κουλη τον βγάζουν ασπροπροσωπο οι δημόσιες δομές υγείας και οι γιατροί και νοσηλευτές του δημοσίου που πριν 2 χρόνια θέλαν να τα ιδιωτικοποιησουν αυτά είναι αλήθεια και ντροπή σας μαζί ξεφτίλες που έχετε στόμα και μιλάτε.

      Διαγραφή
  6. Ξεμπροσταστε τους !!! Είναι επικυνδινοι, για μας τους πολίτες για για την υγεία, την οικονομία την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν θα καταρρεύσει η οικονομία με ευθύνη των στελεχών της ΝΔ που κοιτάζουν μόνο το προσωπικό κερδος με απευθείας αναθέσεις σε φίλους και συγγενείς με νεοφιλελεύθερες επιλογες, τοτε θα αναζητείται τον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει παλι το κάρο από την λάσπη. Πώς θα ήταν τα πράγματα εάν δεν ενίσχυε το ΕΣΥ ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν άφηνε το μαξιλάρι των 37 δισ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο κουλης διαχειρίστηκε το πρόβλημα καλύτερα από τον άνθρωπο λάστιχο που έχουν για αρχηγό. Μην μιλάτε γιατί τα κάνετε χειρότερα και θα μας κάτσουν στο σβέρκο οι δεξιοί για πολλά χρόνια Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια από έναν αριστερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέκδοτο της Μ. Εβδομάδας.

      Διαγραφή
    2. πες τα ρε φίλε μας έχουν κανει ρομπα αριστεροί με δεξιές τσέπες ολα τα λαμογια εκεί θα τα βρεις

      Διαγραφή
    3. Αριστερέ 9:13 με αυτη τη λογικη και στάση φέρατε τη δεξιά στην εξουσία. Καλύτερα μη μιλάτε, καθίστε στην αφάνεια σας γιατί μόνο διχασμό δημιουργήτε και μετά παραμιλατε.

      Διαγραφή
    4. Να σαι καλά, γέλασα με την καρδιά μου. Α το είπα και στην γειτονιά και γελάσαμε όλοι μαζί

      Διαγραφή
    5. Ψιτ εσύ που γελάς με τη γειτονιά μαζί
      Χαθηκατε τόσο καιρό, να ερχοντε εκλογές

      Διαγραφή
  9. τους εχει κάνει ρόμπα ο γκαντεμης τέτοια κατάντια για το κόμμα του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ εκεί στο 6% μαζί με τους περίεργους μεταλλαγμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζαιοι στο 3% και πισω στις τρυπες σας ορνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χασατε την μπάλα συντρόφια σας παίζει μονότερμα ένας κουτσός ποδοσφαιριστής και μάλιστα στην έδρα σας!!! 0-1 ΕΒΡΟΣ το 0-2 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ 0-3 ΠΑΡΟΧΕΣ 0-4 ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0-5! δημοσκοπήσεις

      Διαγραφή
    2. Μα τι ωραία περνάμε με το ΓΚΑΝΤΕΜΗ !!! Ολο νικάμε !!!Θα βγούμε και στην Ευρώπη. Τέλεια περνάμε!!! Χίλια μπράβο του !!!

      Διαγραφή
  12. Εγώ λέω, την άλλη φορά να ψηφίσουμε το συριζα για να καταργήσει τον κορονοιο με ένα νόμο και σε ένα αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συριζακια, σας παρασύρει, γιατί φοβάται μην πέσει το ποσοστο και δεν θα είναι βουλευτής και χάσει την χλιδή .Εάν η νοδουλα όπως λέει εναι η κυβέρνηση της προμήθειας, αυτητι είναι; Με τα 38 χιλιαρικα που δημοσίευσε η καρατζοβα το πόθεν έσχες, πόθεν όλα αυτά πού βλέπουμε,σπίτια, τουαλέτες... χολιγουντιανες προεκλογικές εκστρατείες και όχι μόνο, μην ανοίξω το το γλωσσάρι ...Από το γνήσιο πατριωτικό δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ στο οποίο ξέρει τι οφείλει..ΤΙ επραξε..και το σημαντικότερο τί γνωρίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας σοβαρευτούμε! Τα μέτρα της απομόνωσης που μπλόκαραν την εξέλιξη της επιδημίας, όπως συνέβη και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, (η Βουλγαρία, η Σερβία, η Αλβανία, η Βόρεια Μακεδονία (όπως την λέει πλέον και το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη) δηλαδή η άμεση γειτονιά μας, έχει καλύτερες επιδόσεις από την χώρα μας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού …
    Ένας λόγος που πέρασαν τα μέτρα περιορισμού των πολιτών στα σπίτια τους και υλοποιήθηκαν από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι γιατί έβαλε πλάτη και σύμπασα η αντιπολίτευση!
    Αυτό δεν θα συνέβαινε αν στη θέση της αντιπολίτευσης ήταν η Ν.Δ. Θυμηθείτε τη συμπεριφορά της σε κρίσιμες περιστάσεις (π.χ. η πυρκαγιά στο Μάτι)! Αυτό ακριβώς έκανε και η ακροδεξιά στην Βόρεια Ιταλία όπου ο Σαλβίνι έχει πάνω από 30% και σαμπόταρε τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας του κόσμου, γι αυτό η εξάπλωση του κορωνοϊού έγινε ανεξέλεγκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.