Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Ενισχύονται τα Νοσοκομεία της Πέλλας


Σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη, ο Βουλευτής Πέλλας ενημερώθηκε για την πορεία του αιτήματος που είχε καταθέσει στις 16 Μαρτίου 2020, για την περαιτέρω ενίσχυση των Νοσοκομείων Πέλλας (Έδεσσας και Γιαννιτσών), λόγω της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε το Βουλευτή ότι σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ, για τα Νοσοκομεία της Πέλλας και αναφορικά με τις θέσεις λοιπού επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών, έχουν ήδη εγκριθεί 23 θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Μεταφορέων Ασθενών, ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Βοηθών Θαλάμων, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων και ΔΕ Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων.

Στις παραπάνω εγκρίσεις (πλην ιατρικού προσωπικού) προστίθενται επιπλέον άνω των 60 θέσεων και για τα δύο Νοσοκομεία, η κατανομή των οποίων θα γίνει με βάση τις ανάγκες που παρουσιάζονται. Αφορά θέσεις ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΥΕ ΒΥΠ Βοηθών Θαλάμου, ΥΕ ΒΥΠ Μεταφορέων Ασθενών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΤΕ Πληροφορικής και ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης: «Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε τα Νοσοκομεία μας να ενισχυθούν με προσωπικό που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού. Από πλευράς Υπουργείου γίνεται ότι είναι δυνατόν προκειμένου το σύστημα υγείας να ανταπεξέλθει σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Από πλευράς μου και όσον αφορά τα Νοσοκομεία του Νομού Πέλλας παρακολουθώ από κοντά τις διαδικασίες και σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο, την 3η ΥΠΕ και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων μεταφέρω τα αιτήματα για κάλυψη κενών όπου εντοπίζονται».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Μπράβο στον βουλευτή κ. Σταμενίτη ΑΞΙΟΣ!!!! Είναι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για τη στελέχωση των νοσοκομείων Έδεσσας & Γιαννιτσών τη στιγμή που οι συνάδελφοί του τυρβάζουν περί πολλών άλλων. Τώρα θα φανεί ο πολιτικός που αξίζει & προσπαθεί για τον νομό. Αν τα τελικά τα καταφέρει να γίνουν οι προσλήψεις που δικαίως ζητάει, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το νοσοκομείο μας και θα ανεβεί πολύ στην εκτίμηση των απλών πολιτών αλλά και των ασθενών που τόσα χρόνια τυγχάνουν κακών υπηρεσιών υγείας απλώς & μόνο λόγω έλλειψης προσωπικού & υλικού. Σας ευχαριστούμε κ. Σταμενίτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;

      Διαγραφή
    2. Το να νομίζεις κ.βουλευτα ότι απευθύνεσαι σε ιθαγενεις η ινδιάνους με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί οι πολιτικές μου καταβολές ως μέλος της Ν.Δ δεν συνάδουν με αυτήν την αστεία πρακτική που χρησιμοποιείς.Ισως η σιωπή σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι κάτι παραπάνω από χρυσός. Κλείστε λίγο τα γραφεία σσς, ανοίξτε τα αυτιά σας να αφουγκρσστειτε τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.Καλη τύχη και υγεία σε όλους. Μένουμε σπίτι για τον εαυτό μας,για την οικογένεια μας,για την Ελλάδα...

      Διαγραφή
  2. Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν πτυχία υγείας σε άλλες θέσεις γιατί δεν τους απορροφούν στα νοσοκομεία έστω για λίγους μήνες. Το υπουργείο Άμυνας το κάνει. Τα άλλα υπουργεία δεν μπορούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος δεν πάει καλά εγκρίσεις που έχουν γίνει για όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος τα εμφανίζει σαν δικά τους. Σε ιθαγενείς απευθύνεται μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δλδ στην ηλεκτρονική εποχή πού ζούμε η Υπε και τα νοσοκομεία σε έχουν μετατρέψει σε κούριερ και μεταφέρεις τα αιτήματα; Μπράβο Διονύση, στη μαυρίλα που είχα λόγω της κατάστασης,με έφτιαξες και γέλασα σήμερα... !! Ανεξάρτητα από αυτό ,καλή η μεταφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι βολευτές γίνονται κήρυκες ανακοινώσεων υπουργείων και κοκκορεύονται για αυτό. Εσύ γιατί τους ψήφισες? Δεν ήξερες? ....δεν σκεπτόσουν? Ε φάτην τώρα αλλά εμείς σε τι φταίμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διονύση ,δεν απευθύνεσαι σ'αυτούς που σε χτυπάνε λάικ με το μισθό που σας αναγκάζει ο πρωθυπουργός να δώσετε,και λανσαρετε και φωτο με τον Κύριακο,ο λαϊκισμός στο έπακρον. Και έρχεσαι τώρα τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει τα νοσοκομεία και ο Διοικητής της ΥΠΕ ο Παναγιώτης ο Μπογιατζιδης που ήταν Διευθυντής του νοσοκομείου Έδεσσας και όποιος γνωρίζει καλά τις ανάγκες και εχει την ευαισθησία γιατί είναι από τον νομό ,να τα καπελώσεις.
    Νυσαφι ρε Διονύση σ'αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική Κρίση λέγονται και γίνονται και ανακοινώνονται κάποια πράγματα να τα οικειοποιηθείς και γραφεις και σχολιο πως αν τα καταφέρεις... θα ανέβεις στην εκτίμηση των πολιτών και των ασθενών.
    Μεχρι στιγμής ότι υπάρχει στα νοσοκομεία ειναι του ΣΥΡΙΖΑ ,εσυ σαν βουλευτης του 12 -15 τα άφησες στο έλεος του θεού και τοτε παρουσιάζουν ως
    ο ισχυρός πολιτικός του νομού, το πουλεν της κυβέρνησης, τρίχες,τίποτα στο νοσοκομείο,τίποτα σε όλον τον νομό και τώρα προσπαθείς αυτά που αναγκαστικά γίνονται και θα γίνουν να τα εκμεταλλευτείς για τους μπουταλαδες, με το παλαιοκομματικο κατόπιν ενεργειών....και όμως Διονυση ο βασιλιάς είναι γυμνός .
    Και δεν στο λέω απο κακία αλλά δεν δέχομαι να υποτιμάς την νοημοσύνη μου και σίγουρα και άλλων πολιτών.Στο προφίλ σου στο φεις, μπορείς να αναρτάς οτι θέλεις και να εισπράττεις τον θαυμασμό των" φίλων" σου, εδώ είναι δημόσιο βήμα και οι ψευτιές αποκαλύπτονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ήξερα πως μια απλή διαπίστωσή μου κ ένα απλό ευχαριστώ θα είχε τόση απήχηση και τόσες αντιδράσεις από τους <> του κ. Σταμενίτη. Εγώ ένας απλός πολίτης είμαι που παρακολουθώ από κοντά τα τεκταινόμενα της περιοχής μου και γνωρίζω τα του νοσοκομείου επειδή πέρασα ως ασθενής & είδα τις κοπιώδεις προσπάθειες του ελλιπούς προσωπικού να προσφέρουν σωστές υπηρεσίες. Προσλήψεις από πότε είχαν να γίνουν; γνωρίζετε; Εγώ για άλλη μια φορά θα τον ευχαριστήσω & θα ευχηθώ από καρδιάς ποτέ κανείς να μη χρειαστεί να νοσηλευθεί & να μην επαρκεί το προσωπικό & το υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΛΟΝ 3,23 ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΟΠΩΣ Ο ΜΙΜΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΆ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΎΣΙ.ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ;ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΚΟΡΙΚΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΖΗΤΉΣΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΝΩΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ; ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΌΜΕΝΑ ; ΠΈΡΑΣΕΣ ΩΣ ΆΡΡΩΣΤΟΣ ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΛΎΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ!! ΝΤΡΟΠΗ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ Ο ΑΓΑΣ ΣΟΥ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ -ΣΥΝΉΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ- ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10 ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ,ΌΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΊΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΌ ΝΕΦΡΌ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΤΟ 12-15 ΠΕΤΟΎΣΕ ΑΕΤΌ. ΆΣΤΟ 3,23 ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΊΝΕΙ ,ΜΗΝ ΠΆΜΕ ΣΕ ΆΛΛΑ.ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.ΥΠΟΤΊΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΏ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ Σ'ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΑΙΚΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.