Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Τι περιλαμβάνουν οι πληρωμές των αγροτών τη Μ. Εβδομάδα


Με αφορμή πληροφορίες για σειρά πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και η Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ προχωρούν στην καταβολή σειράς πληρωμών προς αγρότες και κτηνοτρόφους στις αρχές της Μεγάλης εβδομάδας. Αυτή η ένεση ρευστότητας είναι παραπάνω από αναγκαία για να καλύψει μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας. Το Υπουργείο και η Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με τους οποίους επικοινώνησα σήμερα, προσπαθούν με κάθε τρόπο και καταφέρνουν μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε να λειτουργούν και να είναι συνεπείς απέναντι στους δικαιούχους παραγωγούς.

Στις πληρωμές αυτές περιλαμβάνονται προϊόντα με ιδιαίτερη σημασία για την Πέλλα. Συγκεκριμένα πρόκειται για Συνδεδεμένες Ενισχύσεις 2019 για το Σπαράγγι και το πρόβειο & αίγειο κρέας και εκκρεμότητες που είχαν κολλήσει σε διάφορους ελέγχους και έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα για την καλλιέργεια σκληρού σίτου, βρώσιμων οσπρίων, ζαχαρότευτλων, καρπών με κέλυφος, μήλων και της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος.

Επιπλέον, στις πληρωμές συμπεριλαμβάνονται και υπόλοιπα Βασικής Ενίσχυσης, Πρασινίσματος και Ενίσχυσης για Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας. Και τέλος, γίνεται προσπάθεια να δοθεί η έκτακτη κρατική ενίσχυση ήσσονος σημασίας (de minimis) στους τευτλοπαραγωγούς.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Τα βοοειδή κύριε βουλευτα μας για ποιο λόγο δεν περιλαμβάνονται στην πληρωμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελγα τίποτα;Αλλά λέγανε πριν μια εβδομαδα,για Μ.Τετερτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για νέο μας το λες ,εδώ και μια βδομάδα αυτα παίζουν,σαν Ρεπόρτερ κάτω από την βάση.Ρε τι πράμα είναι αυτό με τους βολευτες της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το υπόλοιπο 35 % τι έγινε ;;;;πάλι τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αφορμή πληροφορίες όπως λέει, μόλις το πληροφορηθεί από το αγροτικό ρεπορτάζ θα σε πληροφορήσει και σένα για τα βοοειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγρότη κτηνοτρόφε ξυπνά κρατάς την τροφή τους στα χέρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα τα χωριά του χωριού πληρώθηκαν για το περσινο χαλαζι,η Δαφνη δεν πληρωθηκε!Εμείς δεν θα πληρωθούμε;υποχρεώσεις δεν έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνατε μην τους παρακαλάτε μας έχει γδαρει το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.