Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνία Βασιλειάδη-Γεωργιάδη: Εντάσσονται οι παραγωγοί λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης


Νέα επικοινωνία με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα της συμμετοχής των παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης.
Οι παραγωγοί εντάσσονται στα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης. Μετά από την επίλυση τεχνικών προβλημάτων ως προς τη δήλωσή τους στην εφαρμογή, θα μπορούν πλέον να δηλώνουν τον αριθμό αδείας τους και να εντάσσονται στα μέτρα στήριξης, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Η διαδικασία θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα.
Ο Βουλευτής επικοινώνησε επίσης με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη ο οποίος αναγνώρισε και πάλι πως τόσο το μέτρο περιορισμού της συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του 50% των πωλητών, εναλλάξ κάθε εβδομάδα, όσο και η απαγόρευση μετακίνησής τους εκτός Περιφέρειας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους παραγωγούς. Τόνισε όμως πως η απόφαση εισηγήθηκε από την επιστημονική ομάδα που ασχολείται με την πανδημία, για καθαρά υγειονομικούς λόγους και όχι εμπορικούς. Γίνεται προσπάθεια από το Υπουργείο, εφόσον η εξέλιξη του φαινομένου το επιτρέψει, να αρθεί το μέτρο της απαγόρευση μετακίνησης εκτός Περιφέρειας.
Σε κάθε περίπτωση, η Κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα που έχουν προκληθεί και τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στους παραγωγούς. Όλες οι συνέπειες καταγράφονται και σε επόμενο χρόνο θα υπάρξει μέριμνα αποζημίωσής τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για νέο μας το λες, εδώ και μια εβδομάδα είναι γνωστό ότι θα παρθεί απόφαση .Ηρεμήστε και σταματήστε τον ανταγωνισμό εντυπωσιασμού, έχεις κουράσει να επαναλαμβάνετε. Φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε πόνο στους Συριζαίους άρχοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε έμφαση στα Νοσοκομεια κύριε Βασιλειαδη που δεν εχουν υλικα παρά μονο μάσκες ...ο κυριος Αδωνις ελεγε για άφθονα υλικα. Πού;;;Μόνο για τα νοσοκομεια τις Αθήνας;;;Εδω στα χωρια τί είμαστε;;;ζώα;;;μονο στις εκλογες θυμούντε τα χωρια...γι αυτο αφήστε τις φωτογραφιες κ δουλέψτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί δεν έμαθαν ποτέ να δουλεύουν. Αυτο που έμαθαν καλά είναι η βούτα και η μάσα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.