Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσφυγή στη δικαιοσύνη ζητά η "Ενωτική Δράση" για έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Έδεσσα


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Έδεσσας "Ενωτική Δράση" Αντώνης Ρυσάφης, με αίτησή του προς τον Δήμαρχο Έδεσσας, ζητά να συγκληθούν κατεπειγόντως τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις και να ανατεθεί στη νομική υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας, η άσκηση όλων των προβλεπόμενων ένδικων μέσων, με βασικό λόγο την παράτυπη απαλλαγή από την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου "Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας-Εδεσσαίος ποταμός-φάση β΄". 
Η προσφυγή όπως αναφέρει στη Δικαιοσύνη είναι απαραίτητη, προκειμένου να αποτραπεί η εκτέλεση του ανωτέρω επιζήμιου έργου.

Συγκεκριμένα τα όσα αναφέρει ο Αντώνης Ρυσάφης και η αίτησή του προς τον Δήμαρχο Έδεσσας έχουν ως εξής:  

 ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΟ ΠΟΤΑΜΟ

Η Ενωτική Δράση συνεχίζει τις ενέργειες για την αποτροπή της τσιμεντοποίησης του Εδεσσαίου ποταμού, η οποία θα είναι καταστροφική για το υπέδαφος της περιοχής, για το περιβάλλον, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή. 
Ο επικεφαλής της Ενωτικής Δράσης Αντώνης Ρυσάφης, μετά την πρωτοβουλία του για την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα, και αφού διαπίστωσε ότι η περιφέρεια προχωράει τις διαδικασίες για την εκτέλεση του έργου αγνοώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, κατέθεσε την παρακάτω αίτηση, με την οποία ζητά να ασκήσει ο Δήμος όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Δεν τρέχει τίποτα ο χοντρός θα δείξη γρήγορα αντανακλαστικά και θα γίνει το έργο...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος της Έδεσσας έπεσε στην παγίδα που του έστεισαν. Όλα γίνονται για να διαλυθεί η σύμβαση και να πάρει τεράστια αποζημίωση ο εργολάβος χωρίς να κάνει το παραμικρό έργο. Άλωστε η σύμβαση έχει μεγάλη έκπτωση κατά τον διαγωνισμό και είναι ασύμφωρη. Τα παπαγαλάκια Αντώνης και Ιωάννης ας βγάλουν τις μάσκες και ας δουλέψουν επι τέλους για το καλό του Δήμου που ξαφνικά έγιναν υπέρμαχοι της τυπικότητας των διαδικασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει περιβαλοντολογικός έλεγχος σε όσα σκέφτονται ?

      Διαγραφή
  3. Βρε Αντώνη όλα τα ποταμάκια της Έδεσσας με μπετόν είναι εσύ τώρα ξυπνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά γιατί τώρα ξυπνήσατε όλα τα ποτάμια με μπετόν είναι τα 100 μέτρα σας πείραξαν νά'χαμε να λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιός θα τολμήσει να πειράξει το φυσικό περιβάλλον της πόλης? Γιάννου ψήφισα και Γιάννου αναθεματίζω εαν έρθει η ώρα.Δημητράκη πιο χαλαρά και πιο διαλλακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως τώρα εν μέσω κορονοϊου είναι ευκαιρία να επισπεύσει η περιφέρεια έργα ώστε να αποφευχθουν συνέπειες στο τουρισμό που λόγω πανδημίας είναι μηδενικός;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρυσαφη μην κάνεις και εσύ σαν το τιμ του τσεπκεντζη όλο αντίδραση εσύ πίστευα πως είσαι σοβαρός πολιτικός μην πέφτεις στην παγίδα που σου στήνουν οι άλλοι και σε ξεσηκώνουν χάνεις εδαφοσ.προσεχε το αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρυσαφη ποτε θα αποδεχθεις τη μοιρα σου?τελευταιος παντα και καταιδρωμενος. Μονο ζημια προκαλεις στον Δημο και στους Εδεσσαιους πλεον. Την αποζημιωση του εργολαβου εσυ θα την πληρωσεις? Κανεις τον χουβαρντα με ξενα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την πληρώσουν οι "υπάλληλοι" που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.