Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Στη βουλή το ζήτημα της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών κυλικείων


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση για το άνοιγμα των Σχολείων με ταυτόχρονη όμως την ρητή απαγόρευση λειτουργίας των σχολικών κυλικείων.
Όπως επισημαίνεται στην κατατεθείσα επιστολή, η παραπάνω απόφαση πλήττει τον συγκεκριμένο κλάδο επαγγελματιών δημιουργώντας τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα στους 2000 περίπου εργαζόμενους, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί ασκούν το επάγγελμά τους τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, παρέχοντας πιστοποιημένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις κείμενες νομοθεσίες.
Για το λόγο αυτό ζητείται από την αρμόδια Υπουργό η   διευθέτηση του σοβαρού αυτού ζητήματος με την  άμεση εξεύρεση λύσης για τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου κλάδου. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.