Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακό θέαμα από τους «ιπτάμενους» μοτοσικλετιστές της Πέλλας! (βίντεο)


Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές…
Ο ελεύθερος χρόνος απεριόριστος λόγω κορωνοϊού…
Μεράκι, πάθος και όρεξη για …περιπέτεια…
Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν τρεις νέους της Πέλλας χθες να αξιοποιήσουν το απόγευμά τους με έναν όμορφο, ξεχωριστό και … περιπετειώδη τρόπο!
Σε μια αυτοσχέδια διαδρομή που μπορείς να την χαρακτηρίσεις και φυσική «πίστα» motocross, που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του χωριού, σε μια έκταση κάτω από την ακρόπολη της Πέλλας, ο 26χρονος Θωμάς Γεωργάκης, ο 26χρονος Χρήστος Τσιφτσάκης και ο «βενιαμίν» της παρέας, ο 16χρονος Μάριος Τσακπινάκης έκαναν την δική τους απολαυστική «βόλτα» μέσα από χωμάτινα μονοπάτια, με δύσκολα άλματα και τεχνικές στροφές. Όλα αυτά βέβαια μέσα από το αγαπημένο τους σπόρ: το MotoCross!
Tα τρία παιδιά, με αυτόν τον τρόπο, έκαναν την δική τους «προπόνηση» για τον 1ο Αγώνα ΜΧ Βαλκανικού Πρωταθλήματος motocross που ήταν προγραμματισμένος να γίνει 13 έως 15 Μαρτίου στην πίστα των Γιαννιτσών (Ταλαμπά), σε συνεργασία με τον  Όμιλο Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών (ΟΦΜΓ),  αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονωϊού. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Παρόν στην προπόνηση και ο πρόεδρος της κοινότητας Πέλλας, Βαγγέλης Τσακπινάκης, ο οποίος απόλαυσε -παρέα με τους γονείς των παιδιών- το ξεχωριστό θέαμα…

Η Η.Ε. karatzova.com βρέθηκε στην Πέλλα και κατέγραψε λίγα λεπτά από την "περιπετειώδη" βόλτα – προπόνηση των… «ιπτάμενων» παιδιών. 
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Εμείς είμαστε μάγκες. Δεν μας αγγίζουν τα μέτρα σας. Κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγκας σχολιάζοντας ανώνυμα ; Δεν νομίζω 🥹

      Διαγραφή
  2. Φασαρία και τίποτε άλλο και από θέαμα κάτω του μετρίου και πολύ είπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.